Ons Partner bedrijf Belcentrale heeft vandaag met trots de Bel-Mij-Nu-applicaties voor Facebook-pagina’s gelanceerd.
Namens Belcentrale mogen wij u een uniek aanbod doen.
Wij mogen u gratis de eenvoudig te installeren Bel-Mij-Nu-applicatie aanbieden.

Begin vandaag nog met het maximaal benutten van uw Facebook-pagina met de Bel-Mij-Nu-applicatie van Belcentrale. Doe u 0800 nummer de deur uit en laat mensen u gratis bellen middels Facebook.

Met deze applicatie kunnen potentiële klanten eenvoudig contact met u opnemen. Met één klik op uw Facebook-pagina maken ze verbinding met uw organisatie. De applicatie zorgt voor een lage drempel, waardoor bezoekers van uw pagina sneller over de streep worden getrokken contact met u op te nemen. Denk aan de vele mogelijkheden men kan bijvoorbeeld bij u reserveren, makkelijker om informatie vragen of een telefonische  bestelling plaatsen.

Laat uw telefoonnummer of e-mailadres achter dan bellen we u terug is niet meer van deze tijd. Belcentrale maakt gebruik van de mogelijkheden van VOIP en Facebook om de bereikbaarheid te verbeteren.

Bezoekers op uw Facebook-pagina, klikken op de applicatie, de gebruiker typt zijn telefoonnummer in en binnen enkele seconden gaat zijn telefoon over. Als de gebruiker op neemt wordt hij direct naar u doorverbonden, zonder dat hij hier voor ook maar iets betaald of moeite heeft hoeven doen.

De Gratis Bel-Mij-Nu-app kunt u gemakkelijk zelf toevoegen via bel-mij-nu.nl Het mooie van deze applicatie is dat hij gratis is en dat hij binnen 5 minuten op uw pagina is geïnstalleerd. Ervaring met Facebook-apps is geen vereiste.

Belcentrale blijft investeren in het vernieuwen van de communicatie tussen u en uw klanten!  Social media is daar een integraal onderdeel van, de komende tijd zullen nog meer zaken worden geïntroduceerd.

Installeer de app nu direct: www.bel-mij-nu.nl
Wilt u hulp bij het installeren van de app? Mail of bel dan naar support@protagonist.nl of 0883334444.