Als klant van Protagonist profiteert u van veel voordeel bij overstap naar VoIP van Belcentrale.

Belcentrale is een dochteronderneming van Protagonist. Sommige diensten van Belcentrale worden geleverd door Protagonist en andersom. Zoals u al in de media heeft kunnen vernemen, stopt ISDN per 1 september 2019. Wanneer u geen actie onderneemt, dan bent u telefonisch niet meer bereikbaar via de vaste lijn. Maar daar blijft het niet bij; veel alarminstallaties, faxmachines, intercoms, pin en deur- en toegangsbediening zullen niet meer werken omdat de ISDN lijnen verdwijnen.

Belcentrale zorgt ervoor dat uw bedrijf klaar is voor de toekomst. Door uw bedrijf volledig te digitaliseren, blijft u goed bereikbaar na september 2019. Omdat u klant bent, profiteert u van maar liefst 15% korting op uw huidige kosten!

Bellen via het internet brengt veel voordelen met zich mee. U kunt gebruik maken van handige functionaliteiten zoals het opnemen van gesprekken, wachtrijen, voicemail per e-mail ontvangen en meer. We bieden u ook de mogelijkheid om vaste en mobiele telefonie volledig te integreren en samen te brengen in één telefonieomgeving. Zakelijk bellen wordt zo nóg eenvoudiger.

Heeft u geen behoefte aan vernieuwing? Dan hebben we de ideale oplossing voor u! Wij plaatsen een digitale adapter zodat u uw bestaande ISDN-telefooncentrale en alle gekoppelde toepassingen kunt behouden. U heeft geen nieuwe toestellen of een andere telefooncentrale nodig. Alles blijft zoals het is.

Mocht u meer informatie willen ontvangen, dan nodigen we u uit om contact op te nemen met Soufiane Achraa. Bel 088 333 444 4 of mail naar soufiane.achraa@protagonist.nl.