Reeds sinds 1999 biedt Protagonist hosting diensten aan in Nederland. We waren één van de eersten met een scherp aanbod. Zo zorgden we ervoor dat hosting ook voor kleinere MKB bedrijven betaalbaar werd.

Met dezelfde gedachte zijn de eigenaren en oprichters van Protagonist in 2006 met een tweede onderneming begonnen. In 2006 deed Belcentrale haar intrede op de telefoniemarkt. Belcentrale bestormde de markt met voor die tijd revolutionaire VoIP producten zoals Hosted PBX en SIP Trunks.

Belcentrale Security

In april 2017 ontstond Belcentrale Security en levert sindsdien professionele beveiligingsoplossingen. Het bedrijf is een BORG gecertificeerd en werkt alleen met producten van hoogwaardige kwaliteit. De alarmsystemen zijn van Honeywell of Texecom.

Klanten van Belcentrale Security kunnen een gratis hostingpakket afnemen bij Protagonist. Andersom geldt dat Protagonist klanten een fikse korting krijgen bij Belcentrale Security voor een beveiligingoplossing. Beide bedrijven staan voor hoogwaardig kwaliteit en persoonlijke service.

Beveiligingsdiensten van Belcentrale Security

Inbraakbeveiliging
Beveilig je bedrijf met een nieuw compleet alarmsysteemvan Belcentrale Security.

Camerasystemen
Breng iedereen haarscherp in beeld met camerabeveiliging van Hikvision en beveilig je bedrijf.

Toegangscontrole
Beheer zelf wie het bedrijf binnenkomt. Jij bepaalt en beschermt je mensen tegen ongeoorloofd toegang.

Jouw beveiliging aanscherpen?

Ben je geïnteresseerd in een beveiligingsoplossing tegen een scherp tarief? Maak dan nu een afspraak met een TBV gediplomeerde beveiligingsexpert van Belcentrale Security. Neem contact op via 088 333 4499 of stuur een bericht naar info@belcentralesecurity.nl.