Cloud desktop

Altijd en overal toegang tot je online werkplek

Windows Cloud Desktop is hét antwoord op flexwerken en een geschikte oplossing voor kleine organisaties tot 50 medewerkers.

Flexwerken is inmiddels volledig geïntegreerd in het bedrijfsleven, maar er moet wel nagedacht worden over de werkwijze die jouw organisatie hiervoor hanteert. Met Windows Cloud Desktop krijgt elke medewerker een werkplaats die voor alle soorten apparaten toegankelijk is. Je krijgt dezelfde mogelijkheden dat je gewend bent met een lokale pc, aangezien zowel online als lokale applicaties moeiteloos worden opgenomen.

Kostenbesparing

Het is nooit een pretje wanneer je een laptop kwijtraakt. Met Cloud Desktop worden jouw data en applicaties opgeslagen in veilige ISO-gecertificeerde datacenters en zijn daarom altijd toegankelijk. Raak nooit meer data kwijt, mocht jouw laptop ooit verdwijnen.

Mobiliteit

Moet je veel reizen voor je werk? Krijg overal en altijd toegang tot jouw eigen gebruikelijke werkomgeving en data met Cloud Desktop, waar je je ook bevindt.

Veiligheid

Heb je een nieuwe medewerker ingehuurd voor een korte termijn project? Of vertrekt er een medewerker? Met Cloud desktop creëer je gemakkelijk vijf desktop-omgevingen of annuleer deze met een paar klikken.

Afgestemd op uw behoeften

Onze supportafdeling helpt je graag verder bij eventuele problemen op je Cloud Desktop omgeving. Onze helpdesk is geopend van maandag tot donderdag van 09:00 tot 17:00 uur. Op vrijdag zijn we geopend van 09:00 tot 16:30 uur.

ISAE 3402 Type 2
ISO
PCI Data Security Standard v3.2
Dutch Data Center Association
Perfect beveiligd

Perfect beveiligd

Het verliezen van bedrijfsgegevens kan veel ellende veroorzaken. Daarom zorgen wij voor bescherming tegen cyberdreigingen.

Je online desktop wordt beschermd met de meest recente antivirussoftware en firewalls. Zo geniet je van de best mogelijke bescherming tegen indringers. Ook nemen we altijd back-ups zodat je nooit iets verliest.
Productief werken

Productief werken

Je collega’s werken straks net zo gemakkelijk thuis of in een hotel als op kantoor. Even inloggen en alle programma’s staan klaar.

Daarnaast is het gedaan met updaten en scannen naar virussen. Protagonist doet het op afstand voor je. We zorgen ook voor de hardware, het technische beheer van applicaties, licenties en de bescherming van data en applicaties. Zo heb je meer tijd over voor andere belangrijke zaken.

Onze Cloud Desktop pakketten

Bel ons gerust als je vragen hebt over onze Cloud Desktop services.
088 333 4444

Protagonist Cloud Desktop aanvragen

Protagonist Cloud Desktop aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30

Storing overzicht

Ondervindt u momenteel een storing van uw website of overige dienst via Protagonist? Bekijk op onze storingspagina of er sprake is van een storing.