Cloudflare

Beveilig je website en versnel de laadtijd

Wist je dat een trage website één van de grootste ergernissen van websitebezoekers is? Met behulp van Cloudflare kan je het laden van een website aanzienlijk versnellen.

Dat zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikersservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen.

Gratis CDN

Al vanaf 0,-

Met onze Protagonist CDN boosten we uw website binnen 5 minuten naar supersnel. Zo heeft uw website een snellere laadtijd, robuuste veiligheid, terugkerende bezoekers.
Laad nu direct uw website bliksemsnel bij Protagonist.

Bestellen

Onze Cloudflare pakketten

CDN
Boost

specificaties
0,-
per maand

CDN
Superboost

specificaties
35,-
per maand

CDN
Premium

specificaties
240,-
per maand
Cloudflare

Hoe werkt het?

Cloudflare is een CDN, kort voor “Content Delivery Network”. Normaal gesproken staat jouw website op een lokale server en wordt alle informatie daarvandaan geladen. Dat kan enige tijd duren wanneer de gebruiker ver verwijderd is van de server.

Binnen een CDN worden meerdere server locaties over de hele wereld gebruikt om bestanden van jouw website op te slaan. De website wordt op deze manier voor alle bezoekers wereldwijd sneller bereikbaar gemaakt. Omdat Cloudflare als een laag tussen de bezoekers en jouw website in zit, kan het daarnaast aanvallen van hackers en spammers tegenhouden.

Aanvragen

Cloudflare aanvragen doe je telefonisch op
088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Jouw gegevens

Jouw interesse

Jouw browser is verouderd

Houd voor een betere ervaring jouw browser up to date. Klik hier voor de laatste versies. Update mijn browser nu »

×