Cloudflare

Protagonist heeft als Cloudflare partner de primeur in Nederland de Railgun service gratis aan haar klanten aan te kunnen bieden.

Door een dedicated lijn naar het Cloudflare datacentrum en extra infrastructuur servers aan de kant van Protagonist zijn er extra snelheidsvoordelen, dit leid tot een gemiddelde 200 procent performance toename in laadsnelheden. Het Cloudflare content network delivery systeem zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikerservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen.

Activeer Railgun voor mijn site

Waarom Cloudflare Railgun?

Snelheid

Verbeter de laadtijden van jouw site dankzij het Cloudflare Global Anycast netwerk met meer dan 150 datacentra, verspreid over de hele wereld.

Bescherming

Wanneer jouw site gehost is via Cloudflare, is deze extra beveiligd tegen DDoS-aanvallen, schadelijke bots en dataleaks.

Gebruiksgemak

Het opzetten van Cloudflare duurt slechts 5 minuten. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt een snelle configuratie van functionaliteiten mogelijk.
Cloudflare

Wat is Railgun?

Cloudflare-onderzoek toonde aan dat, hoewel veel sites niet in de cache kunnen worden opgeslagen, ze eigenlijk heel langzaam veranderen. De homepagina van de Telegraaf verandert bijvoorbeeld de hele dag door naarmate er nieuwsberichten worden geschreven, maar de standaard HTML van de pagina blijft meestal hetzelfde en veel verhalen blijven de hele dag op de voorpagina. Railgun comprimeert voorheen niet-te gebruiken webobjecten tot 99,6% door gebruik te maken van technieken die vergelijkbaar zijn met de technieken die worden gebruikt bij het comprimeren van video's. Dit resulteert in een gemiddelde toename van de prestaties met 200%.

Zonder Railgun

Bezoeker verbindt anoniem met
het dichtstbijzijnde datacenter

Vraagt niet-gecachete onderdelen op
via TCP/IP en HTTP standaarden

Zonder Railgun

Met Railgun

Bezoeker verbindt anoniem met
het dichtstbijzijnde datacenter

Permanent snelle connectie.
Serveert alleen veranderingen onder
hoge compressie

Zonder Railgun
Cloudflare

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare is een CDN, kort voor “Content Delivery Network”. Normaal gesproken staat jouw website op een lokale server en wordt alle informatie daarvandaan geladen. Dat kan enige tijd duren wanneer de gebruiker ver verwijderd is van de server.

Binnen een CDN worden meerdere server locaties over de hele wereld gebruikt om bestanden van jouw website op te slaan. De website wordt op deze manier voor alle bezoekers wereldwijd sneller bereikbaar gemaakt. Omdat Cloudflare als een laag tussen de bezoekers en jouw website in zit, kan het daarnaast aanvallen van hackers en spammers tegenhouden.

Vergelijk onze CloudFlare pakketten

Meer weten over Cloudflare?

Stel ons je vraag. Wij gaan er direct mee aan de slag.

Bel 088 333 4444, mail info@protagonist.nl of vul het onderstaande formulier in met jouw gegevens. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30