Cloudflare

Cloudflare Railgun

Protagonist heeft als Cloudflare partner de primeur in Nederland de Railgun service gratis aan haar klanten aan te kunnen bieden.

Door een dedicated lijn naar het Clouflare datacentrum en extra infrastructuur servers aan de kant van Protagonist zijn er extra snelheidsvoordelen, dit leid tot een gemiddelde 200 procent performance toename in laadsnelheden. Het Cloudflare content network delivery systeem zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikerservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen.

Activeer voor mij gratis Railgun

Waarom Cloudflare Railgun?

Snelheid

Verbeter de laadtijden van jouw site dankzij het Cloudflare Global Anycast netwerk met meer dan 150 datacentra, verspreid over de hele wereld.

Bescherming

Wanneer jouw site gehost is via Cloudflare, is deze extra beveiligd tegen DDoS-aanvallen, schadelijke bots en dataleaks.

Gebruiksgemak

Het opzetten van Cloudflare duurt slechts 5 minuten. Het eenvoudig te gebruiken dashboard maakt een snelle configuratie van functionaliteiten mogelijk.

Cloudflare

Wat is Railgun?

Cloudflare-onderzoek toonde aan dat, hoewel veel sites niet in de cache kunnen worden opgeslagen, ze eigenlijk heel langzaam veranderen. De homepagina van de Telegraaf verandert bijvoorbeeld de hele dag door naarmate er nieuwsberichten worden geschreven, maar de standaard HTML van de pagina blijft meestal hetzelfde en veel verhalen blijven de hele dag op de voorpagina. Railgun comprimeert voorheen niet-te gebruiken webobjecten tot 99,6% door gebruik te maken van technieken die vergelijkbaar zijn met de technieken die worden gebruikt bij het comprimeren van video's. Dit resulteert in een gemiddelde toename van de prestaties met 200%.

Zonder Railgun

Bezoeker verbindt anoniem met
het dichtstbijzijnde datacenter

Vraagt niet-gecachete onderdelen op
via TCP/IP en HTTP standaarden

Zonder Railgun

Met Railgun

Bezoeker verbindt anoniem met
het dichtstbijzijnde datacenter

Permanent snelle connectie.
Serveert alleen veranderingen onder
hoge compressie

Zonder Railgun
Hoe werkt Cloudflare?

Hoe werkt Cloudflare?

Cloudflare is een CDN, kort voor “Content Delivery Network”. Normaal gesproken staat jouw website op een lokale server en wordt alle informatie daarvandaan geladen. Dat kan enige tijd duren wanneer de gebruiker ver verwijderd is van de server.

Binnen een CDN worden meerdere server locaties over de hele wereld gebruikt om bestanden van jouw website op te slaan. De website wordt op deze manier voor alle bezoekers wereldwijd sneller bereikbaar gemaakt. Omdat Cloudflare als een laag tussen de bezoekers en jouw website in zit, kan het daarnaast aanvallen van hackers en spammers tegenhouden.

Vergelijk onze CloudFlare pakketten

Pro

Voor professionele websites, blogs en portfolio's die fundamentele beveiliging en performance vereisen.

DDoS Protectie

Global CDN

Gedeeld SSL certificaat

Web Application Firewall

Business

Voor kleine eCommerce websites en -bedrijven die geävanceerde beveiliging, performance, PCI compliance en geprioriteerde email support vereisen.

DDoS Protectie

Custom SSL Certificaat Upload

Web Application Firewall

PCI Compliance

Vraag nu gratis Cloudflare aan

Kijk wat Cloudflare voor jouw website kan betekenen!

Cloudflare aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Jouw gegevens

null

null

null

Ik ben geïnteresseerd in:

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.