Clouddiensten fax2email

Vandaag de dag is de mail niet meer weg te denken, iedereen mailt! Maar wist je dat we in Nederland nog steeds duizenden faxen per dag verzenden?

Gelukkig zijn de mogelijkheden voor het afhandelen van faxberichten tegenwoordig een stuk efficiënter geworden. Met onze faxdienst heb je geen aparte faxlijn, zelfs geen faxapparaat meer nodig faxen te kunnen versturen en ontvangen.

Waarom Fax2Email van Protagonist?

Direct beginnen

Software installeren is niet nodig. Het enige dat je hoeft te bepalen is welk(e) e-mailadres(sen) de faxen moeten ontvangen en/of versturen.

Besparen

Je bespaart gegarandeerd met Fax2Email. Je kunt namelijk de analoge faxlijn opheffen. Bovendien heb je geen faxapparaat meer nodig.

Nieuw of eigen nummer

Je kunt het bestaande faxnummer behouden of één of meerdere nieuwe faxnummers aanvragen.
Fax2Email; Hoe werkt het?

Hoe werkt het?

Fax2Email werkt heel simpel. Je hebt geen faxlijn of apparaat meer nodig. De faxberichten komen direct binnen in je eigen mailbox en worden omgezet naar een pdf-bestand. Zo heb je alles direct en makkelijk in beheer.

Voor het versturen van faxen, stuur je een pdf-bestand naar een e-mailadres met daarbij het faxnummer in het onderwerp.

Heb je vragen? Vraag dan gerust meer informatie aan!

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30