Strawberry SEO

Strawberry maakt SEO simpel

Meteen beginnen
Lightspeed

Waarom SEO van Protagonist?

Of het nu voor je eigen bedrijf is of (ook) voor je klanten; met Strawberry SEO automatiseer, rapporteer en beheer je al je diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie. Blijf je (mobiele) websites en apps verbeteren en aanpassen zodat Google, Bink en alle andere zoekmachines van deze wereld jouw bedrijf, dienst of klant organisch weten te vinden.

Hoe? Onze uitgebreide SEO-tool helpt je met analyseren van de optimale SEO strategie en doet aanbevelingen voor het kiezen van de juiste trefwoorden, het aanpassen van de content, het opbouwen van de meest waardevolle backlinks.

Marketingstrategie

Krachtig en eenvoudig

Optimale usability – in tegenstelling tot andere grote aanbieders op het gebied van SEO is Strawberry makkelijk te initiëren en eenvoudig in het gebruik. Je hoeft geen cursussen te volgen om het te snappen en je kan er daarom dus ook direct mee aan de slag. Het feit dat alles in het Nederlands is, draagt daar natuurlijk ook aan bij.

Internet marketing

Beheer en automatiseer

Pas eenvoudig instellingen aan, onderzoek andere parameters of laat overbodige zaken achterwege voor een duidelijk overzicht. Het kan allemaal met deze handige SEO-tool. Automatiseren van de rapportages zorgt ervoor dat de relevante stakeholders op tijd over de specifiek op hun maat gemaakte rapporten beschikken. Elke keer weer.

Marketing communicatie

Rapporteer

De rapportages uit Strawberry SEO zijn duidelijk en overzichtelijk. En als afnemer kies je zelf volledig voor de opmaak. Zo is het ook heel makkelijk om de rapportages niet onder de Strawberry vlag te ontvangen. White label is een van de grote pluspunten van Strawberry SEO: rapporteer onder je eigen bedrijfsnaam of zelfs de naam van je verschillende klanten.

Hoe kom ik bovenaan in Google?

Dat moet welhaast de meest gestelde vraag zijn in SEO-land. Aan de hand van onze online toepassing helpen we je op weg. Met behulp van positiecontrole, backlink checks, link-tracker tools, concurrentieanalyses, trefwoordentools en veel meer.

De resultaten worden overzichtelijk gepresenteerd in (e-mail)rapportages, die overigens volledig te automatiseren zijn. Zo groeit je bezoekersaantal organisch en stijgt jouw website in de Google ranking.

Positiecontrole

Backlink check

Aanmeldtool

SEO-analyse

Up to date

White label

Rapporteer

Automatiseer

Link-tracker tool

Concurrentieanalyse

Trefwoordentool

Gratis support

Vergelijk

Staat jouw gewenste pakket hier niet tussen? Neem dan contact op voor een op maat gemaakt Strawberry pakket!

Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Moderne Technologieën, Internet marketing

Aardbeienrood
of als white-label?

Strawberry voor jou, whitelabel voor je klanten. Strawberry SEO is als white label dienst leverbaar en zo volledig te customizen. Ben jij content consultant of adviseer je bedrijven over online marketing en zoekmachineoptimalisatie, dan kan je Strawberry SEO ook inzetten, maar dan volledig in jouw eigen huisstijl. In tegenstelling tot grote leveranciers biedt Strawberry op dit gebied veel flexibiliteit en ook nog eens zeer aantrekkelijke tarieven.

Show me the berries

Show me the berries!

We begrijpen natuurlijk dat je het eerst wilt zien, voordat je het gelooft. Daarvoor hebben we de Strawberry SEO show ontwikkeld. Onze professionals geven met plezier een demonstratie van wat er allemaal kan met Strawberry SEO. Natuurlijk kan je tijdens en na de demonstratie ook direct al je vragen bij ons neerleggen.

Wist je overigens dat Strawberry SEO partner is van Lightspeed eCom? Het voormalige SEOshop?

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

We Talk SEO
Esens Design
De Werkende Website
Webstijl

Vraag nu Strawberry aan

Onze professionals staan je graag te woord voor al jouw vragen. Wil je direct aan de slag met Strawberry SEO en jouw eigen data? Neem dan contact op!

>

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30