Belcentrale

Samenwerking met Belcentrale Security

Sinds 1999 biedt Protagonist hosting diensten aan in Nederland en sinds 2006 bieden dezelfde ondernemers ook telefonie diensten aan via hun tweede onderneming, namelijk Belcentrale. De aanpak in de telecombranche heeft meerdere deuren geopend waardoor de zelfde eigenaren inmiddels een start hebben gemaakt in de beveiligingsbranche.

Belcentrale Security Sinds 1999 biedt Protagonist hosting diensten aan in Nederland en sinds 2006 bieden dezelfde ondernemers ook telefonie diensten aan via hun tweede onderneming, namelijk Belcentrale. De aanpak in de telecombranche heeft meerdere deuren geopend waardoor de zelfde eigenaren inmiddels een start hebben gemaakt in de beveiligingsbranche.

Belcentrale logo

Protagonist

Synergie tussen Protagonist en Belcentrale Security

Klanten van Belcentrale Security kunnen een gratis hostingpakket afnemen bij Protagonist. Andersom geldt dat Protagonist klanten een fikse korting krijgen bij Belcentrale Security voor een beveiligingoplossing. Beide bedrijven staan voor hoogwaardig kwaliteit en persoonlijke service.

Belcentrale Security levert vakwerk

Belcentrale Security levert vakwerk

De gespecialiseerde monteurs van Belcentrale Security staan af en toe voor een flinke uitdaging wanneer ze de alarminstallatie op locatie aantreffen. Gelukkig heeft er voorafgaand aan het bezoek een uitgebreide inventarisatie plaatsgevonden, en zijn we altijd voorzien van de benodigde materialen en weten we waar te beginnen. We doen er alles aan uw meterkast zo netjes mogelijk achter te laten. Voor u wel zo prettig, en voor onze monteurs prettig en overzichtelijk werken.

Wij ontzorgen u graag, zodat u door kunt met zaken die voor u belangrijk zijn; ondernemen!

Hoe werkt het?

Jouw beveiliging aanscherpen?

Ben je geinteresseerd in een beveiligingsoplossing tegen een scherp tarief? Maak dan nu een afspraak met een TBV gediplomeerde beveiligingsexpert van Belcentrale Security.

Neem contact op »

Beveiligingsdiensten van Belcentrale Security

Inmiddels levert Belcentrale Security meerdere beveiligingsdiensten waaronder:

Inbraakbeveiliging

Beveiliging je bedrijf met een nieuw compleet alarmsysteemvan Belcentrale Security.

Toegangscontrole

Beheer zelf wie het bedrijf binnenkomt. Jij bepaalt en beschermt je mensen tegen ongeoorloofd toegang.

Camerasystemen

Breng iedereen haarscherp in beeld met camerabeveiliging van HIK vision en beveilig je bedrijf.

Brandbeveiliging

Voorkom brandgevaar en zorg voor brandbeveiliging op maat. Belcentrale Security zorgt voor de oplossing.

Al 20 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title