Outlook pad van hoofdmap instellen

Knowledge Base » E-mail » Outlook pad van hoofdmap instellen

Bekijk de video

Of lees de handleiding

Heb je een IMAP mailadres ingesteld in Outlook, maar wil de mailbox niet correct synchroniseren? Grote kans dat je de IMAP pad prefix nog dient in te stellen.

Zodra je een IMAP account hebt ingesteld in je Outlook zouden alle mappen die op de server aanwezig zijn ook gedownload moeten worden naar je Outlook. Als dat niet gebeurd kun je dit zo corrigeren:

Klik in Outlook op de menu knop ‘Bestand’.

Klik vervolgens op ‘Account-instellingen’ en daarna nog een keer op ‘Account-instellingen’.

Selecteer het e-mail adres dat je wilt wijzigen en klik vervolgens op de knop ‘Wijzigen’.

Vul vervolgens in het invoerveld ‘Pad van hoofdmap’ het woord INBOX in.

Wanneer je dit gedaan hebt is het mailadres klaar voor gebruik!