Wachtwoord E-mailadres aanpassen.

Home » Knowledge Base » Support » E-mail » Wachtwoord E-mailadres aanpassen.

U kunt inloggen in uw control panel op onze homepage www.protagonist.nl onder login.
Klik de knop beheer aan en vul uw gebruikersnaam en wachtwoord in.

Als het inloggen geslaagd is komt u op het hoofdscherm van uw control panel.

Op uw hosting te benaderen kiest u hier voor Domeinen.
Een overzicht van uw domeinen word hierna onderin getoond.
Vanuit dit scherm zijn de instellingen van individuele
domeinen te beheren door de groene knop onder Beheer te kiezen.

Hierna word het Plesk panel in een nieuw browserscherm geopend.

controlpanel

Kies in de bovenstaande zwarte balk voor het 2e tabblad ‘Mail’ om naar het volgende menu te gaan. Hier ziet u alle mailadressen die reeds zijn aangemaakt.

Klik op het e-mailadres waarvan u het wachtwoord wilt aanpassen u komt nu in het onderstaande scherm terecht.

controlpanel3

Hier kunt u in het veld wachtwoord een nieuw wachtwoord opgeven en vervolgens kunt u bij het veld wachtwoord bevestigen nogmaals dit wachtwoord opgeven.
Kies vervolgens voor ‘Ok’ om het nieuwe wachtwoord te bevestigen.
Met de knop ‘Genereren’ kunt u een nieuw wachtwoord voor u laten maken en met de knop tonen kunt u dit wachtwoord zien.
De balk achter het wachtwoord geeft aan hoe sterk het wachtwoord is. Wij raden u aan om altijd een sterk wachtwoord in te stellen.

Hoe kan ik helpen?

Denze Protagonist Knowledge Base biendt u een groot aantal handleidngen. Zo vindt u support handleidingen die betrekking hebben op onze diensten, maar ook handleidingen en handige weetjes voor het maken en optimaliseren van uw website. Daarnaast vindt u diversen administrative handelingen over o.a. het verhuizen van domeinnamen.