Exchange 2010 instellen op een Windows toestel

Knowledge Base » E-mail » Exchange 2010 instellen op een Windows toestel

Bekijk de video

Of lees de handleiding

Outlook 2007/2010/2013 ondersteunt de functie Autodiscovery. Om een automatische configuratie voor de toegang tot je postvak te krijgen, vereist deze functie slechts dat je het e-mailadres en wachtwoord voor jouw postvak invoert.

1. Open Start > Control panel > E-mail. Het venster E-mailinstellingen verschijnt.
    2. Klik op de knop Profielen weergeven. Het venster verschijnt.
  • Controleer of de optie ‘Te openen profiel opgeven’ is geselecteerd en klik op de knop ‘Toevoegen’.
  • Voer ‘Profielnaam’ in het venster in en druk op ‘OK’.
  • In de wizard ‘Nieuwe e-mailaccount toevoegen’ vul je de velden ‘Naam’ en ‘E-mailadres’ in.
  • Bij de vraag Exchange login voer je de inlognaam volledige e-mailadres in en het wachtwoord voor jouw postvak in.
  • Outlook tracht via een beveiligde internetverbinding, de instellingen van je postvak te bepalen. Het kan zijn dat je de vraag krijgt om Outlook toe te staan om van de ene site (niet beveiligd) naar een andere site (beveiligd) door te schakelen. Sta deze doorschakeling toe.