Exchange 2010 instellen op een windows toestel

Knowledge Base » Support » E-mail » Exchange 2010 instellen op een windows toestel

Outlook 2007/2010/2013 ondersteunt de functie Autodiscovery. Om een automatische configuratie voor de toegang tot uw postvak te krijgen, vereist deze functie slechts dat u het e-mailadres en wachtwoord voor uw postvak invoert.

1. Open Start > Control panel > E-mail. Het venster E-mailinstellingen verschijnt.
    2. Klik op de knop Profielen weergeven. Het venster verschijnt.
  • Controleer of de optie Te openen profiel opgeven is geselecteerd en klik op de knop Toevoegen.
  • Voer Profielnaam in het venster in en druk op OK.
  • In de wizard Nieuwe e-mailaccount toevoegen vult u de velden Uw naam en E-mailadres in.
  • Bij de vraag Exchange login voert u de inlognaam volledige e-mailadres in. en het wachtwoord voor uw postvak in.
  • Outlook tracht via een beveiligde internetverbinding, de instellingen van uw postvak te bepalen. Het kan zijn dat u de vraag krijgt om Outlook toe te staan om van de ene site (niet beveiligd) naar een andere site (beveiligd) door te schakelen. Sta deze doorschakeling toe.