ModSecurity

ModSecurity

Knowledge Base » Website » ModSecurity

ModSecurity is een beveiligings- en anti-spam firewall die op alle shared hosting servers van Protagonist actief is.

Deze firewall controleert bijvoorbeeld posts die op jouw domeinen geplaatst worden. Het controleert op woorden die veel door spammers gebruikt worden, maar ook kijkt ModSecurity naar links die verwijzen naar malware sites. Ook voorkomt het dat deze online geplaatst worden en zichtbaar worden voor bezoekers.

Het is tevens mogelijk vooraf de meest voorkomende foutmeldingen door ons te laten whitelisten. Bij onze helpdesk is bekend welke foutmeldingen dit betreft voor alle applicaties die wij volledig ondersteunen, zoals Joomla, WordPress en Magento. Zo kun je na de installatie direct met jouw website aan de slag zonder het risico te lopen tegen beperkingen in de firewall te stuiten.

Omdat ModSecurity een essentieel onderdeel van de beveiliging op onze servers is, worden meldingen door ons op foutcode gewhitelist, waarbij elke code staat voor een specifieke actie die word uitgevoerd. Zo zorgen wij er indirect voor dat we een zo groot mogelijk gedeelte van de beveiliging intact kunnen houden, terwijl je wel alle rechten hebt die je voor het beheer en gebruik van jouw domein nodig heeft.

Als je een melding krijgt met “403 forbidden”, “409 Conflict” of een andere melding met betrekking tot de rechten bij het plaatsen van een post of opslaan van een artikel, dan betreft het waarschijnlijk een beperking in de firewall.

E-mail:             support@protagonist.nl
Telefoon:         088-3334444 (optie 2 voor technische ondersteuning)

Onze medewerkers helpen je graag met het aanpassen van de ModSecurity voor jouw website.

Zoeken

Hulp nodig?

Komt u er niet helemaal uit? U kunt ons bereiken op 088 333 4444 en support@protagonist.nl.