Webdesign

Een website bij Protagonist is een nieuwe start, het begin van een website als sales manager in plaats van als visitekaartje. Wij geloven dat goed gevonden websites kunnen leiden tot meer klanten via internet.

Om dit te bewerkstelligen moet een website aan een aantal belangrijke eisen voldoen. Zo moet deze er op elk apparaat goed uitzien, gemakkelijk up-to-date te houden zijn en optimaal op zoekmachines ingesteld zijn.

Responsive webdesign

De kans is groot dat jouw website vaker op een mobiel dan op een desktop computer wordt bekeken. Het is daarom belangrijk dat een website goed leesbaar en mooi vormgegeven is op alle apparaten.

Zelf aanpassen

Protagonist levert websites af in alle bekende Content Management Systemen zoals Wordpress, Joomla of Drupal. Hierdoor kan je zelf eenvoudig en kostenloos aanpassingen doorvoeren aan jouw site.

Onderhoud en support

Een website bijhouden is een continu proces. Wij zorgen ervoor dat de laatste updates en beveiligingspatches van jouw CMS systeem altijd direct worden uitgevoerd.
Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Oriëntatie-gesprek

Oriëntatie-gesprek

Omdat je gespecialiseerd bent in datgene dat je doet, willen wij eerst de smaak te pakken krijgen van jouw onderneming. Na afloop van dit gesprek hebben wij een goed beeld van jouw bedrijf en jouw wensen en kunnen wij aan de slag met het eerste designvoorbeeld. Ook ontvangen wij hierna al het benodigde beeldmateriaal.
Feedback rondes

Feedback rondes

Afhankelijk van de omvang van de website zijn er twee of meer designcorrectierondes. Dit zijn in feite designkeuringen van jouw kant. Indien je punten tegenkomt die je liever anders ziet, maak je gebruik van jouw designcorrectierondes. Hierbij passen wij jouw feedback toe op een verbeterd design.
Web ontwikkeling

Web ontwikkeling

Zodra het webdesign vaststaat, kunnen wij aan de slag met de websiteontwikkeling. De duur van deze fase hangt af van de grootte van het project. Voor een website van gemiddelde omvang kan je denken aan zo’n 6 weken.
Jouw website gaat live

Jouw website gaat live

Omdat je gespecialiseerd bent in datgene dat je doet, willen wij eerst de smaak te pakken krijgen van jouw onderneming. Na afloop van dit gesprek hebben wij een goed beeld van jouw bedrijf en jouw wensen en kunnen wij aan de slag met het eerste designvoorbeeld. Ook ontvangen wij hierna al het benodigde beeldmateriaal.

Vraag nu een gratis demo aan

Meer informatie aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Lees meer Alle clouddiensten
Een website

Een website die gevonden wordt

Of het nu voor je eigen bedrijf is of (ook) voor je klanten; met Strawberry SEO automatiseer, rapporteer en beheer je al je diensten op het gebied van zoekmachine optimalisatie.

Lees meer
Van het blog

Van het blog

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30