TDH

Webshop

De online verkoop in Nederland neemt alsmaar toe. Wil je als ondernemer hiervan mee profiteren? Met een webshop van Protagonist kun je zelf gemakkelijk een webshop inrichten zonder programmeerkennis.

Evermore Thee, een Rotterdamse koffiebranderij en theewinkel, heeft met haar webshop van Protagonist 70% meer omzet weten te realiseren.

Bekijk de case

Waarom een webshop van Protagonist?

24 uur monitoring

Veiligheid

Een webshop van Protagonist wordt 24 uur per dag gemonitord voor performance en veiligheid en is standaard voorzien van een SSL certificaat

ondersteuning

Ondersteuning

Zowel voor beginners als gevorderde klanten geven wij gratis telefonisch support. Daarnaast begeleiden wij je bij het opzetten van jouw webshop.

seo

SEO klaar

De architectuur van het content management systeem achter de webshop garandeert een optimale vindbaarheid van de producten.

Kies het webshop pakket dat bij je past:

Basic

specificaties
27,50
per maand

Advanced

specificaties
55,-
per maand

Professional

specificaties
120,-
per maand

Gevonden worden.

SEO wordt gezien als één van de meest effectieve manieren van online marketing.

Voor het succes van een webshop is het cruciaal als deze goed indexeerbaar is door Google. De technologie achter de webshops van Protagonist zorgt er automatisch voor dat de producten die je aanbiedt goed worden herkend door Google. En omdat de webshops op de razendsnelle servers van Protagonist draaien, heb je zowel in gebruiksgemak als op het gebied van SEO een voorsprong op jouw concurrenten.

iDeal, credit cards en PayPal
modules

betaalmiddelen

De webshops van Protagonist bevatten standaard de meest gebruikte betaalopties, zoals iDeal, credit cards en Paypal. Zodat dit geen drempel vormt voor jouw bezoekers om tot kopen over te gaan.

Een reeks aan
Marketing tools

marketing tools

Gebruik ze om nieuwsbrieven en coupons te verspreiden, te adverteren op Google AdWords, Facebook, Google+ en Twitter knoppen toe te voegen of om de SEO van jouw webshop te verbeteren.

Webshop gratis op proef

Zelf ervaren hoe gemakkelijk het is?
Probeer nu 14 dagen gratis op proef!

Vul je gegevens hieronder in en ga meteen aan de slag. Probeer het gratis en vrijblijvend 14 dagen! Daarna beslis je pas of je wilt gaan betalen.

Aanvragen

Een webshop aanvragen doe je telefonisch op
088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Jouw gegevens

Jouw Interesse

Jouw browser is verouderd

Houd voor een betere ervaring jouw browser up to date. Klik hier voor de laatste versies. Update mijn browser nu »

×