Nextcloud mobile

Alle data in eigen hand

Ga meteen aan de slag, waar je ook bent. Stel uw Protagonist Nextcloud in met slechts een paar klikken, zonder technische knowhow. Bewaar, bewerk en deel uw documenten, afbeeldingen en muziek eenvoudig via elke pc, tablet of smartphone. Wij regelen de administratie.

Overal toegang

Een moderne en eenvoudig te gebruiken webinterface, desktopclients en mobiele apps. Realtime samenwerking en directe toegang tot alle gegevens vanaf elk apparaat, waar dan ook ter wereld!

Diepe integratie

Toegang tot gegevens van FTP, Windows Network Drive, SharePoint, NFS, objectopslag en meer. Eenvoudige implementatie, configuratie en integratie verlagen de kosten en verlagen het risico bij het benutten van bestaande IT-investeringen.

Wijzigingen bijhouden

Met Nextcloud-bestanden kunnen gebruikers bestandswijzigingen, downloads van shares en wijzigingen in opmerkingen of tags volgen, een overzicht bieden in de browser, clients of via e-mailmeldingen en een RSS-feed.

Naadloze samenwerking

Ontvang real-time meldingen op je mobiele apparaat wanneer collega's informatie gedeeld hebben, of aanpassingen hebben uitgevoerd. Werk nauw samen via het ingebouwde 'collaborative editing'.
Veilige bestandsuitwisseling

Veilige bestandsuitwisseling

Veilige bestandsuitwisseling

Met Nextcloud-bestanden kunnen ziekenhuizen, banken, notarissen en overheidsinstanties veilig bestanden verzenden naar en ontvangen van klanten, patiënten, klanten of partners.

De eenvoudige web- en mobiele interfaces van Nextcloud-bestanden stellen gebruikers in staat om bestanden te delen met andere gebruikers op de server, om met een wachtwoord beveiligde openbare links te maken en te verzenden, om anderen bestanden te laten uploaden naar de private cloud en om meldingen te krijgen op telefoon en desktop wanneer een gebruiker op een andere cloudserver bestanden deelt.

Nextcloud interface is ontworpen voor mensen

Ontworpen voor mensen

Ontworpen voor mensen

Een efficiënte, eenvoudig te gebruiken interface is een van de belangrijkste dingen die Protagonist Nextcloud onderscheidt van de concurrentie.

Design gaat over meer dan mooi zijn. Het doel is om gebruikers toe te laten hun werk met de minste inspanning te doen, waardoor het duidelijk wordt hoe taken moeten worden uitgevoerd en het aantal stappen dat nodig is om dit te doen wordt verminderd. Een goed ontwerp is te zien in de gehele gebruikersinterface en elke release voert stappen vooruit.

Onze Nextcloud pakketten

Bel ons gerust als je vragen hebt over onze Nextcloud Filesharing services.
088 333 4444

Ondersteund door alle grote platforms

Gebruik de desktop client om je bestanden te synchroniseren tussen de Nextcloud server en jouw computer of laptop. Selecteer één of meerdere mappen op jouw lokale computer of laptop en zorg op die manier dat je altijd toegang hebt tot de meest recente bestanden, waar je ook bent.

Log hier in op jouw Nextcloud omgeving

De mobiele apps van Nextcloud zijn beschikbaar in diverse app stores. De apps bieden je de mogelijkheid om jouw data te benaderen, te syncen en te uploaden. Daarnaast geven de apps je de mogelijkheid om met slechts enkele handelingen, snel je foto’s en video’s te uploaden naar de Nextcloud server.

Nextcloud Google Play Store Nextcloud App store

Protagonist Nextcloud aanvragen

Protagonist Nextcloud aanvragen doe je telefonisch op 088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30