Clouddiensten

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste e-mail en efficiënte cloud oplossingen.

Werken vanuit de cloud is voor steeds meer bedrijven logisch, omdat iedereen vanaf elke locatie wil kunnen schakelen. Wij inventariseren en realiseren samen met je de meest veilige en best passende oplossing, die ook nog aansluit bij jouw wensen.
Onze clouddiensten zijn volledig uitbreidbaar: je betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en je bent flexibel in het aantal gebruikers, de snelheid en capaciteit.

ISPgids.com

334 beoordelingen

Trustpilot.com

140 beoordelingen

Webhosters.nl

249 beoordelingen

Van het blog

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title