Clouddiensten

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste e-mail en efficiënte cloud oplossingen.

Werken vanuit de cloud is voor steeds meer bedrijven logisch, omdat iedereen vanaf elke locatie wil kunnen schakelen. Wij inventariseren en realiseren samen met je de meest veilige en best passende oplossing, die ook nog aansluit bij jouw wensen.
Onze clouddiensten zijn volledig uitbreidbaar: je betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en je bent flexibel in het aantal gebruikers, de snelheid en capaciteit.

Microsoft 365

Geen omkijken meer naar updates en nieuwste versies én bovendien overal toegang tot alle bestanden en Office programma's, dat zijn de voordelen van werken met Microsoft 365. Online als offline, op je computer, tablet of telefoon, Microsoft 365 staat voor je klaar. Kies zelf welk Microsoft 365 pakket bij jouw onderneming past en Protagonist verzorgt de rest!

SSL certificaten

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden. Alle certificaten worden als extra service door ons geïnstalleerd en vernieuwd wanneer nodig. Protagonist levert alle populaire certificaten van Geotrust, Comodo, VeriSign, Thawte en anderen.

Cloudflare

Wist je dat een trage website één van de grootste ergernissen van websitebezoekers is? Met behulp van Cloudflare kan je het laden van een website aanzienlijk versnellen. Dat zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikersservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen. En de installatie? Één druk op de knop!

Cloud Desktop

Flexwerken is inmiddels volledig geïntegreerd in het bedrijfsleven, maar er moet wel nagedacht worden over de werkwijze die jouw organisatie hiervoor hanteert. Met Windows Cloud Desktop krijgt elke medewerker een werkplaats die voor alle soorten apparaten toegankelijk is. Je krijgt dezelfde mogelijkheden dat je gewend bent met een lokale pc, aangezien zowel online als lokale applicaties moeiteloos worden opgenomen.

Online Back-up

Stel je eens voor dat er brand uitbreekt bij jouw bedrijf, aan diefstal of internetcriminaliteit. Alles wordt verwoest of gestolen. Maar waar staat jouw bedrijfsdata opgeslagen? Met Acronis back-up ben je van optimale bescherming van je bedrijfsdata op al jouw apparaten.

Nextcloud

Ga meteen aan de slag, waar je ook bent. Stel uw Protagonist Nextcloud in met slechts een paar klikken, zonder technische knowhow. Bewaar, bewerk en deel uw documenten, afbeeldingen en muziek eenvoudig via elke pc, tablet of smartphone. Wij regelen de administratie.

CMS update

In verband met de intrede van de nieuwe privacywetgeving is er meer en meer aandacht voor het voorkómen van beveiligingslekken. Een manier om hiervoor te zorgen is door je CMS geregeld te updaten. Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken of kom je tijd tekort? Protagonist zorgt ervoor dat jouw CMS weer helemaal up to date is via de CMS Update service.

Strawberry SEO

Search Engine Optimization wordt beschouwd als één van de meest goedkope promotie-instrumenten in de marketing voor het generen van meer doelgerichte verkoop. Lever je diensten op het gebied van SEO, of gebruik je SEO voor het promoten van jouw eigen websites? Dan is de Strawberry SEO tool een waardevol gereedschap.

Fax2Email

Is het faxapparaat aan vervanging toe, koop dan geen nieuwe. Faxen verzenden en ontvangen gaat tegenwoordig namelijk net zo makkelijk, zo niet makkelijker via internet. Als je Fax2Email van Protagonist gebruikt, kun je je huidige faxnummer blijven gebruiken of kiezen voor één of meerdere nieuwe faxnummers. Elk apparaat dat internettoegang heeft, kan gebruikt worden. Makkelijk werken én besparen op telefoonlijn, onderhoud en faxrollen!
Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Van het blog

Van het blog

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 24 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30