Clouddiensten

Solide communicatiemiddelen zijn voor een bedrijf onmisbaar. Kies voor Protagonist voor de beste e-mail en efficiënte cloud oplossingen.

Werken vanuit de cloud is voor steeds meer bedrijven logisch, omdat iedereen vanaf elke locatie wil kunnen schakelen. Wij inventariseren en realiseren samen met je de meest veilige en best passende oplossing, die ook nog aansluit bij jouw wensen.
Onze clouddiensten zijn volledig uitbreidbaar: je betaalt alleen voor het daadwerkelijke verbruik en je bent flexibel in het aantal gebruikers, de snelheid en capaciteit.

Microsoft 365

Geen omkijken meer naar updates en nieuwste versies én bovendien overal toegang tot alle bestanden en Office programma's, dat zijn de voordelen van werken met Microsoft 365. Online als offline, op je computer, tablet of telefoon, Microsoft 365 staat voor je klaar. Kies zelf welk Microsoft 365 pakket bij jouw onderneming past en Protagonist verzorgt de rest!
ThreadScan

ThreadScan

Met ThreadScan til je je online beveiliging naar een hoger niveau. Deze geavanceerde tool scant je systemen op mogelijke zwakke plekken en identificeert potentiële bedreigingen, zodat je proactief kunt handelen tegen cyberaanvallen. Bescherm je digitale wereld met ThreadScan en geniet van gemoedsrust, wetende dat je data in veilige handen is. Versterk jouw online beveiliging vandaag nog.

SSL certificaten

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden. Alle certificaten worden als extra service door ons geïnstalleerd en vernieuwd wanneer nodig. Protagonist levert alle populaire certificaten van Geotrust, Comodo, VeriSign, Thawte en anderen.

Online Back-up

Stel je eens voor dat er brand uitbreekt bij jouw bedrijf, aan diefstal of internetcriminaliteit. Alles wordt verwoest of gestolen. Maar waar staat jouw bedrijfsdata opgeslagen? Met Acronis back-up ben je van optimale bescherming van je bedrijfsdata op al jouw apparaten.

CMS update

In verband met de intrede van de nieuwe privacywetgeving is er meer en meer aandacht voor het voorkómen van beveiligingslekken. Een manier om hiervoor te zorgen is door je CMS geregeld te updaten. Heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken of kom je tijd tekort? Protagonist zorgt ervoor dat jouw CMS weer helemaal up to date is via de CMS Update service.
Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Van het blog

Van het blog

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief