Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op één van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in  de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan Buitencentrum Gilwell Ada’s Hoeve. 

Buitencentrum Gilwell Ada’s Hoeve is een kampeerterrein van Scouting Nederland, gevestigd in Ommen. Het is een bosrijk terrein van 45 hectare, waar 25 kampeervelden, 2 trekkershutten en een groepsaccommodatie gevestigd zijn. Jaarlijks wordt het terrein bezocht door scouts uit

binnen- en buitenland. Met meer dan 25.000 overnachtingen per jaar is Gilwell Ada’s Hoeve het grootste scouting kampeerterrein van Nederland.

Op Gilwell Ada’s Hoeve werken we met ruim 60 vrijwilligers, van bestuur tot en met kampstaf. Samen zorgen we er voor het terrein er top uit ziet en dat de kampstaf de vraagbaak is voor onze gasten. Onze gasten zijn met name leden van Scouting, maar ook niet Scouting-leden kunnen bij ons terecht. Tevens bieden wij een aantal activiteiten aan zoals boogschieten, vlotvaren en hebben wij een aantal wandeltochten uitgezet die u door de prachtige omgeving van Ommen voeren.

Begin van dit jaar hebben wij de website van Buitencentrum Ada’s Hoeve volledig vernieuwd, waarbij we met name de gedeelten Engels en Duits en het intranet voor de medewerkers hebben uitgebouwd. Met name de uitbreiding van Engels en Duits is voor ons belangrijk, omdat één van onze doelstellingen is het vergroten van onze bekendheid in de ons omringende landen. Het werkt, want al enkele jaren hebben wij veel Duitse Scoutinggroepen te gast op ons terrein. En, in de zomer van 2013 zijn wij gastheer voor de ‘EuroJam 2013’. Er komen dan circa 600 scouts uit Europa kamperen op ons terrein.

Voor meer informatie:  www.adashoeve.nl