ThreadScan

ThreadScan

Wil je er zeker van zijn dat jouw website en netwerk beschermd zijn tegen de nieuwste bedreigingen? Dan is de vulnerability scan van TreadStone de juiste keuze voor jou. TreadStone heeft speciaal voor (label) een scan ontwikkeld waarmee je op een snelle en doeltreffende manier jouw systemen en netwerken kunt controleren.

Bescherm jouw organisatie tegen cyberaanvallen

je nu een klein bedrijf of een grote onderneming hebt, onze scans, in samenwerking met onze cybersecurity partner ThreadStone, bieden essentiële bescherming tegen cyberaanvallen en datalekken.

ThreadScan IP

ThreadScan IP

Kwetsbaarheden in jouw firewall of router kunnen een risico vormen voor jouw bedrijf, omdat ze een opening kunnen bieden voor kwaadwillende hackers. Met de professionele vulnerability scan van TreadStone kunnen we jouw netwerk veiliger maken en potentiële kwetsbaarheden opsporen voordat ze misbruikt worden door cybercriminelen.
ThreadScan Web

ThreadScan Web

Wil je de zekerheid hebben dat jouw website veilig is voor bezoekers en dat er geen gevoelige gegevens uitlekken? Met de professionele vulnerability scan van TreadStone kun je jouw website grondig controleren. Hierdoor kun je met vertrouwen jouw website online houden en jouw bezoekers de bescherming bieden die ze verdienen

Onze cyberscurity partner:

Verhoog uw cybersecurity met de ThreadScan

Managed of Unmanaged?

Professionele ethische hackers voeren dagelijks grondige scans uit op jouw firewall of website om kwetsbaarheden en beveiligingsproblemen op te sporen. Bij de unmanaged versie van de ThreadScan ontvang je maandelijks een gedetailleerd rapport van de scans, en de bij Managed versie ontvang je ook nog eens concreet advies voor eventuele herstelmaatregelen. Deze scans worden volledig geautomatiseerd uitgevoerd door ervaren experts die voldoen aan de nieuwste beveiligingsstandaarden en best practices.

Managed

Geen extra kosten voor support bij nieuwe kwetsbaarheden die in de scans naar voren komen, die volgens de internationale CVSS een kritiek risico vormen.

Unmanaged

U betaalt per service uur voor onze support om kwetsbaarheden op te lossen die een gevaar vormen voor uw netwerk.

Meer weten over ThreadScan?

Stel ons je vraag. Wij gaan er direct mee aan de slag.

Bel 088 333 4444, mail info@protagonist.nl of vul het onderstaande formulier in met jouw gegevens. Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Meer informatie over deze scans?
Neem dan gerust contact op met onze helpdesk.

088 333 4444

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief