Hosting

VPS hosting

Met VPS hosting zorgen we voor optimale prestaties van je website en maken we de meest complexe technologie beschikbaar voor iedereen.

Onze VPS hosting is betrouwbaar, snel en kan je helemaal zelf op maat samenstellen. Het bestellen van een passende VPS hosting doe je in een paar klikken. De server staat vervolgens direct tot je beschikking. Zo bepaal je helemaal zelf wat je gebruikt en kun je probleemloos bijschalen.

Bekijk de VPS’en

Waarom VPS hosting van Protagonist?

De keuze voor een VPS hosting heeft veel voordelen, zoals:

Zelfhelende infrastructuur

Zelfhelende infrastructuur

Anders dan traditionele oplossingen is onze cloud infrastructuur bij VPS hosting zelfhelend. In het geval van een onverhoopte crash, start het uit zichzelf opnieuw op.
Groei naar behoefte

Schaalbaarheid

Onze cloud VPS servers groeien met je mee. Zonder reboot en zonder downtime voeg je meer RAM en CPU toe op het moment dat jij dat nodig hebt.
VPS op maat

VPS op maat

Geen enkel project lijkt op elkaar. Daarom kunnen wij de VPS hosting helemaal naar jouw persoonlijke wensen instellen.
99.9% uptime

Bespaar €

Schaalbaar

Super snel

Ultra secure

Commandline

Of start met de aanbevolen VPS-configuraties

Heb je vragen? Vraag dan gerust meer informatie aan!

Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Hoe werkt het?

Milieuvriendelijke VPS hosting

De Protagonist-webservers zijn ondergebracht in een groen datacentrum waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en waar we uitsluitend met groene stroom werken.

Zo koelt de zogenaamde Direct Free Cooling techniek het datacentrum en is het verlicht met HF-verlichting. Hiermee realiseren we een energiebesparing van 40%.
Hoe werkt het?

Werking milieuvriendelijke VPS hosting

Dankzij de Direct Free Cooling (DFC²) koeltechniek in het datacentrum kunnen wij 97% van de tijd een deel koelen met buitenlucht. De compressoren hoeven dus nog maar zelden op volle kracht te werken waardoor er minder energie wordt verbruikt. Bij temperaturen van boven de 30 graden Celsius of volledige stroomuitval wordt er pas volledig gekoeld door de compressoren.

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief