Hosting

Hosting

Een domein hosten is voor velen dé perfecte oplossing. Stel je bijvoorbeeld hoge eisen aan internettoepassingen, maar wil je niet belast worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur? Kies dan voor hosting van Protagonist! Met onze hostingpakketten krijg je kwaliteit voor de beste prijs met bovendien altijd de juiste ondersteuning.

Wat is hosting?

Webhosting wordt kortweg ook wel hosting genoemd. Hierbij bieden externe partijen, zoals Protagonist, onder andere diskruimte, bandbreedte en eventueel extra serverdiensten aan. De diskruimte die vrijkomt bij een domein hosting is nodig voor websitebezoekers om op te landen. Hierdoor is webhosting erg belangrijk! Bij Protagonist kun je een domein hosten op basis van drie verschillende pakketten.

Shared hosting

Met Shared hosting kan je hoge eisen stellen aan je internettoepassingen, maar heb je geen hoge lasten en onderhoudskosten van een eigen serverinfrastructuur.

VPS hosting

Met Protagonist VPS hosting zorgen we voor een optimale prestatie van jouw website en maken we de meest complexe technologie beschikbaar.

Dedicated Server

Een dedicated server is een aparte hardware server die alleen voor jouw diensten draait.

Is jouw domein nog beschikbaar om te hosten?

Bij Protagonist kun je niet alleen voor webhosting terecht, maar ook voor het toe-eigenen van de meest toepasselijk domein voor jouw bedrijf. Zo bieden wij naast de bekende domein-extensies, zoals .nl en .com, ook alle nieuwe gTLDs aan, zoals .amsterdam of .website.

Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Meer vertrouwen met een SSL certificaat

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Lees meer Alle clouddiensten

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief