TDH

Hosting

Stel je hoge eisen aan internettoepassingen, maar wil je niet belast worden met de hoge kosten van systeembeheer en een eigen infrastructuur? Met onze hostingpakketten krijg je kwaliteit voor de beste prijzen en altijd de juiste ondersteuning.

TDH Projects, een bedrijf in kunststof- en metaalconstructies, vertrouwt al sinds 2001 op de hosting van Protagonist.

Bekijk de case

Protagonist biedt 3 soorten hosting aan:

Shared Hosting

Jouw website online in een paar minuten!

Shared hosting van Protagonist is een service ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die hoge eisen stellen aan internettoepassingen zonder de lasten en kosten die het onderhouden van een eigen infrastructuur met zich meebrengt.

Doordat de shared hosting op Solid State Drives (SSD) draait, laden pagina’s 200% sneller. Alle pakketten ondersteunen blogs, portfolio’s, zakelijke sites, webwinkels en zelfs complexe database gedreven websites.

Protagonist bestaat sinds 1999 en host meer dan 25.000 domeinen. Neem de stap en vraag onze gedreven professionals in een vrijblijvend consult wat ze voor je kunnen doen.

Hosting

Alle Shared Hosting pakketten zijn inclusief:

  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • PHP, instelbaar van 5.3 tot 7.0
  • Plesk control panel

Kies het Shared Hosting pakket dat bij je past:

Starter

specificaties
5,95
per maand

Advanced

specificaties
9,95
per maand

Professional

specificaties
16,95
per maand
Cloud VPS

Virtual Private Servers

Als jouw eisen te hoog zijn voor onze hostingpakketten, maar een dedicated server teveel van het goede is, is een Managed Virtual Private Server de juiste oplossing voor jou. Met een VPS heb je alle mogelijkheden van een eigen server voor een aantrekkelijke prijs.

Zelfhelende VPS

Zelfhelende infrastructuur

Anders dan traditionele oplossingen is onze cloud infrastuctuur zelfhelend. Falen van hardware wordt automatisch ondervangen door andere componenten in de cloud, zonder dat je er iets van merkt.

Groei VPS

Groei naar behoefte

Onze Cloud VPS servers groeien met je mee. Zonder reboot en zonder downtime voeg je meer RAM en CPU toe op het moment dat je dat nodig hebt.

VPS op maat

VPS op maat

Natuurlijk is elk project anders en kunnen wij de Managed VPS instellen naar jouw persoonlijke wensen. Neem voor een vrijblijvende offerte contact op met sales op 088 333 4444 of sales@protagonist.nl.

Kies de Virtual Private Server die bij je past:

VPS 1

specificaties
35,-
per maand

VPS 2

specificaties
65,-
per maand

VPS 3

specificaties
90,-
per maand

Aanvragen

VPS aanvragen doe je telefonisch op
088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Jouw gegevens

Jouw Interesse

Dedicated server

Dedicated Servers van Protagonist

Een groeiend aantal van onze klanten kiezen voor de oplossing die hun online dienst, webshop of virtuele omgeving de beste doorgroeimogelijkheden en flexibiliteit biedt: een Dedicated Server.

Een Dedicated Server is een aparte hardware server die alleen voor jouw diensten wordt gereserveerd. Het is mogelijk de server voor het gebruik dat je voor jouw toepassingen nodig hebt volledig te optimaliseren, met de best mogelijke server functionering als gevolg. Daarnaast heb je op een Dedicated Server zowel het voordeel van SSH en Plesk admin rechten, als de mogelijkheid onze deskundige helpdesk in te schakelen om je te ondersteunen en adviseren.

service level agreement

Service Level Agreement

Voor de dedicated servers werken we met een ijzersterke Service Level Agreement. Je kan dit document hier als PDF downloaden.

24 uur monitoring

24 uur per dag monitoring

Via ons monitoring systeem wordt de performance en uptime van jouw server 24 uur per dag in de gaten gehouden, met als gevolg een zeer hoge gegarandeerde uptime.

Support

Neem contact op

Voor 120 euro ex BTW per maand heb je al een Dedicated Server. Neem contact op met onze helpdesk via sales@protagonist.nl of bel 088 333 4444 voor een geschikte offerte.

Kies de Dedicated Server die bij je past:

Dedicated 1

specificaties
120,-
per maand

Dedicated 2

specificaties
140,-
per maand

Dedicated 3

specificaties
215,-
per maand

Aanvragen

Een Dedicated Server aanvragen doe je telefonisch op
088 333 4444, of met dit formulier.
Er wordt binnen een werkdag contact met je opgenomen.

Jouw gegevens

Jouw Interesse

Is jouw domein nog beschikbaar?

Protagonist biedt naast de bekende domein-extensies zoals .nl en .com, ook alle nieuwe gTLDs aan, zoals .amsterdam of .website.

Waarom kiezen voor Protagonist?

SSD

Nieuwste Solid State Drives

Draaiende schijven zijn verleden tijd. Nieuwe SSD’s zijn veel sneller en zorgen voor snellere laadtijden, lagere databasequerytijden en veel snellere caching.

meerdere domeinen en pakketten

Meerdere domeinen en pakketten op één account

Voeg al jouw pakketten, domeinen en producten onder één beheersaccount samen en monitor alles in een oogopslag.

seo

Search engine optimalisatie

Bij het ontwikkelen van ons platform is bij elke stap rekening gehouden met een optimale uitkomst in search engine ranking. Gratis SEO-tools zijn voor elk pakket beschikbaar.

Milieuvriendelijke
Hosting

Milieuvriendelijke hosting

De Protagonist-webservers zijn ondergebracht in een groen datacenter waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en tevens uitsluitend wordt gewerkt met groene stroom.

Zo wordt het datacentrum gekoeld met zogenaamde Free Cooling techniek en verlicht met HF-verlichting. Hiermee kan een energiebesparing van 40% gerealiseerd worden.

Meer vertrouwen
Met een SSL certificaat

SSL

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terechtkomt bij derden.

Meer info
TDH

ISPgids.com
328 beoordelingen

“Fijne partij om mee samen te werken. Zowel online als telefonisch goed bereikbaar.”

Suzanne Bekkers,
CRH Mobile Fencing & Security

Trustpilot.com
102 beoordelingen

“Stabiele en snelle servers met een vlotte en vriendelijke klantenservice.”

Patrick

Webhosters.nl
223 beoordelingen

“Wat het probleem ook is. De mensen van Protagonist zorgen er voor dat dit zo snel mogelijk wordt opgelost. Altijd op een vriendelijke en correct manier. Waarvoor mijn dank.”

H.J. Burgwal, N.Y.T.C

Jouw browser is verouderd

Houd voor een betere ervaring jouw browser up to date. Klik hier voor de laatste versies. Update mijn browser nu »

×