SSL certificaat, secure sockets layer

SSL Certificaten

De beveiliging van jouw website is tegenwoordig van essentieel belang.

Een SSL certificaat biedt de bezoekers van jouw website maximale veiligheid en voorkomt dat privacygevoelige informatie van bijvoorbeeld een bestelling terecht komt bij derden.

Alle certificaten worden als extra service door ons geïnstalleerd en vernieuwd wanneer nodig. Protagonist levert alle populaire certificaten van Geotrust, Comodo, VeriSign, Thawte en anderen.

SSL wordt de standaard

Is een beveiligde verbinding nu al een must indien jouw website gegevens van gebruikers opslaat, binnenkort zullen SSL-certificaten ook voor normale websites erg belangrijk worden. Veel browsers zullen dan namelijk expliciet gaan aangeven dat websites zonder deze techniek mogelijk onveilig zijn.

Lees meer

Onze SSL certificaten

Bel ons gerust als je vragen hebt
over onze SSL-certificaten

088 333 4444

Al 22 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

This is the awesome info notification title