Waarom CMS onderhoud?

Beschik je over een WordPress of Joomla website of webwinkel? Maar heb je zelf geen tijd of kennis van de website? Wat als er problemen ontstaan, kun je die zelf dan oplossen? Heb je wel eens gedacht aan het maken van een back-up? Een aantal vragen die je jezelf kunt stellen bij het onderhouden van je eigen WordPress of Joomla website. Hier hoef jij je helemaal niet mee bezig te houden, daar zijn wij immer voor. WordPress ontwikkelt zich erg snel en ook alle daarbij horende modules worden tot wel 17 keer per jaar bijgewerkt.

wordprees logo
joomla logo

Omdat WordPress en Joomla zo immens populair zijn, zijn de mogelijkheden vaak erg uitgebreid. Een groot nadeel dat hieraan kleeft, is dat het ook voor hackers een erg interessant is om zich hier op te focussen. Veiligheid is dan ook een must, het gaat hier immers om jouw website waar vaak veel tijd,geld en moeite in is gestopt. Het updaten van je website is dan ook van essentieel belang.

Met onze CMS update service bent u voorzien van de onderstaande services:

Hosted Exchange business

  • WordPress/Joomla optimalisatie
  • WordPress/Joomla update(s)
  • Plugin update(s)
  • Thema update(s)
  • Database optimalisatie
  • 24/7 controle op spam
  • Beveiligingsmonitoring
  • Webwinkel support
10,-
per maand
Cloudflare

CloudFlare
Beveilig je website en versnel de laadtijd

Wist je dat een trage website één van de grootste ergernissen van websitebezoekers is? Met behulp van Cloudflare kan je het laden van een website aanzienlijk versnellen. Dat zorgt niet alleen voor een verbeterde gebruikersservaring, ook zorgt het voor een hogere ranking in Google, aangezien laadsnelheid een belangrijke SEO factor is. Daarnaast beveiligt Cloudflare de verbinding en houdt het hackers en spammers tegen..

En de installatie? Één druk op de knop!

Lees verder

Interesse in onze diensten?

Neem contact met ons op als je een vraag hebt over een van onze producten of direct wilt bestellen.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.

This is the awesome info notification title

Insert your nice lorem ipsum here.