Kantoor

Samenwerking met RoSecure

RoSecure is een BORG-gecertificeerd beveiligingsbedrijf en biedt innovatieve beveiligingsoplossingen aan de zakelijke markt. Alle klanten worden beveiligd met producten en diensten van hoge kwaliteit. De monteurs beschikken over de benodigde papieren om installaties en/of onderhoud naar volle tevredenheid uit te voeren. RoSecure voorziet haar klanten van adviezen en oplossingen, waarmee de klant zich veilig voelt en jaren verder kan.

RoSecure logo

Protagonist

Synergie tussen Protagonist en RoSecure

Klanten van RoSecure kunnen een gratis hostingpakket afnemen bij Protagonist. Andersom geldt dat Protagonist klanten een fikse korting krijgen bij RoSecure voor een beveiligingoplossing. Beide bedrijven staan voor hoogwaardig kwaliteit en persoonlijke service.

RoSecure levert vakwerk

RoSecure levert vakwerk

De gespecialiseerde monteurs van RoSecure staan af en toe voor een flinke uitdaging wanneer ze de alarminstallatie op locatie aantreffen. Gelukkig heeft er voorafgaand aan het bezoek een uitgebreide inventarisatie plaatsgevonden, en zijn we altijd voorzien van de benodigde materialen en weten we waar te beginnen. We doen er alles aan uw meterkast zo netjes mogelijk achter te laten. Voor u wel zo prettig, en voor onze monteurs prettig en overzichtelijk werken.

Wij ontzorgen u graag, zodat u door kunt met zaken die voor u belangrijk zijn; ondernemen!

Hoe werkt het?

Jouw beveiliging aanscherpen?

Ben je geinteresseerd in een beveiligingsoplossing tegen een scherp tarief? Maak dan nu een afspraak met een TBV gediplomeerde beveiligingsexpert van RoSecure.

Neem contact op

Beveiligingsdiensten van RoSecure

Inmiddels levert RoSecure meerdere beveiligingsdiensten waaronder:

Inbraakbeveiliging

Beveiliging je bedrijf met een nieuw compleet alarmsysteemvan RoSecure.

Toegangscontrole

Beheer zelf wie het bedrijf binnenkomt. Jij bepaalt en beschermt je mensen tegen ongeoorloofd toegang.

Camerasystemen

Breng iedereen haarscherp in beeld met camerabeveiliging van HIK vision en beveilig je bedrijf.

Brandbeveiliging

Voorkom brandgevaar en zorg voor brandbeveiliging op maat. RoSecure zorgt voor de oplossing.

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief