Shared hosting

Shared hosting van Protagonist is een service ontwikkeld voor bedrijven en particulieren die WEL hoge eisen stellen aan internettoepassingen en GEEN lasten en kosten willen die het onderhoud van een eigen infrastructuur met zich meebrengt.

Doordat de shared hosting op Solid State Drives (SSD) draait, laden pagina’s 200% sneller. Alle pakketten ondersteunen blogs, portfolio’s, zakelijke sites, webwinkels en zelfs complexe database-gedreven websites. Protagonist bestaat sinds 1999 en host meer dan 25.000 domeinen. Neem de stap en vraag onze gedreven professionals in een vrijblijvend consult wat we voor je kunnen doen.

Bekijk de pakketten

Shared hosting:

  • Kwaliteit en gemak
  • Makkelijk opschalen
  • Lagere kosten dan VPS en dedicated

Alle shared hosting pakketten zijn inclusief:

  • Onbeperkt aantal e-mailadressen
  • PHP, instelbaar van 5.3 tot 7.4
  • Plesk control panel

Geschikt voor:

  • Blogs en portfolio's
  • Zakelijke sites
  • Webwinkels

Kies het shared hosting pakket dat bij je past:

Trustpilot.com 160 beoordelingen
Webhosters.nl 260 beoordelingen
Hoe werkt het?

Milieuvriendelijke VPS hosting

De Protagonist-webservers zijn ondergebracht in een groen datacentrum waar met innovatieve technologieën veel energie wordt bespaard en waar we uitsluitend met groene stroom werken.

Zo koelt de zogenaamde Direct Free Cooling techniek het datacentrum en is het verlicht met HF-verlichting. Hiermee realiseren we een energiebesparing van 40%.
Hoe werkt het?

Werking milieuvriendelijke VPS hosting

Dankzij de Direct Free Cooling (DFC²) koeltechniek in het datacentrum kunnen wij 97% van de tijd een deel koelen met buitenlucht. De compressoren hoeven dus nog maar zelden op volle kracht te werken waardoor er minder energie wordt verbruikt. Bij temperaturen van boven de 30 graden Celsius of volledige stroomuitval wordt er pas volledig gekoeld door de compressoren.

Sluit je aan bij deze toonaangevende bedrijven

Heras logo
Ajax logo
Klm logo
Telfort
Reumafonds logo

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief