Kantoor

Reeds sinds 1999 biedt Protagonist hosting diensten aan in Nederland. We waren één van de eersten met een scherp aanbod. Zo zorgden we ervoor dat hosting ook voor kleinere MKB bedrijven betaalbaar werd.

Met dezelfde gedachte zijn de eigenaren en oprichters van Protagonist in 2006 met een tweede onderneming begonnen. In 2006 deed Digihero haar intrede op de telefoniemarkt. Een markt die tot die tijd, net als hosting in 1999, volledig werd beheerst door grote telecomproviders. Digihero bestormde de markt met voor die tijd revolutionaire VoIP producten zoals Hosted PBX en SIP Trunks. Nummerbehoud behoorde natuurlijk vanaf het begin tot de mogelijkheden.
Digihero logo

Protagonist

Synergie tussen beide bedrijven

Klanten van Digihero kunnen een gratis hostingpakket afnemen bij Protagonist. Op hun beurt krijgen Protagonist klanten ook korting bij Digihero. Een deel van de producten van Protagonist worden ook door Digihero geleverd, zoals diensten als Hosted Exchange, Online Back-up en Microsoft 365.

Hoe werkt het?

VoIP Telefonie

Digihero biedt al meer dan 13 jaar telefonie-oplossingen aan de zakelijke markt. De standaard functies van een VoIP-telefooncentrale zijn echter niet voor iedereen voldoende. Digihero helpt u dan ook graag met het realiseren van uw extra wensen. Of het nu gaat om SIP trunks, Conference calls of een doorschakelservice waardoor u altijd bereikbaar blijft voor klanten.

Digihero kan dit voor u verzorgen.

Neem contact op

Mogelijkheden van VoIP-telefonie

Digihero levert professionele oplossingen waarvan wij vinden dat ze tot de standaard behoren:

Fax

Vergeet het ouderwets faxen met een machine, voortaan fax je via de e-mail.

Voicemail

Stel je antwoordapparaat in naar eigen wens en ontvang je voicemailberichten per e-mail.

Keuzemenu

Maak het je klanten gemakkelijk aan de telefoon en implementeer een keuzemenu.

Conferentiebellen

Efficiënt vergaderen op afstand? Maak gebruik van conferentiebellen.

Wachtrij

Zorg ervoor dat jouw bedrijf geen gesprek mist en zet je klanten vriendelijk in een wachtrij.

Centraal telefoonboek

Beheer in de cloud een telefoonboek dat toegankelijk is voor elke werknemer.

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief