Protagonist support

Over Protagonist

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 35.000 klanten en meer dan 100.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grootste spelers in de markt.

Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren. Op dit moment staan we op nummer 1 met gemiddeld een 9.6 op beoordelingssite Trustpilot in categorie hosting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:
1999 computer

Al 16 jaar
in de business

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd.

Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Fast forward naar 2016. Met meer dan 16 jaar ervaring inmiddels zijn wij nog steeds enthousiast over alles dat komt kijken bij het verzorgen van een online presence voor onze klanten.

Wij zijn gegroeid tot een allround online internet bureau met meer dan 35.000 klanten. Lees op ons Blog meer over de ervaringen van onze klanten.

Protagonist team

Werken in een inspirerende omgeving?

Bij Protagonist zijn we met regelmaat op zoek naar nieuw talent, van front end developers tot supportmedewerkers en infrastructuur specialisten.

Geïnteresseerd?

stuur je CV en motivatie naar:

hr@protagonist.nl

Het team dat Protagonist draaiende houdt.

Protagonist team Annemarie
Annemarie van der Linden
Sales support
Protagonist team Cihad
Cihad Yavuzel
Technisch support
Protagonist team Jaimi
Jaimi van Aerde
Technisch support
Protagonist team Jan
Jan Vermeulen
Technisch support
Protagonist team Sandjani
Sandjani Natoewal-Behari
Administratief support
Protagonist team Coert
Coert Coomans
Oprichter
Protagonist team Soufiane
Soufiane Achraa
Sales en management
Jouw browser is verouderd

Houd voor een betere ervaring jouw browser up to date. Klik hier voor de laatste versies. Update mijn browser nu »

×