Protagonist support

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt.

Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren. Op dit moment staan we op nummer 1 met gemiddeld een 9.2 op beoordelingssite Trustpilot in categorie hosting.

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief:

1999 computer

Al ruim 20 jaar expert met onder andere webhosting

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd.

Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Fast forward naar 2024. Met meer dan 25 jaar ervaring inmiddels zijn wij nog steeds enthousiast over alles dat komt kijken bij het verzorgen van een online presence voor onze klanten.

Wij zijn gegroeid tot een allround online internet bureau met meer dan 7.000 klanten.
Lees op ons blog meer over de ervaringen van onze klanten.

Protagonist team

Werken in een inspirerende omgeving?

Bij Protagonist zijn we met regelmaat op zoek naar nieuw talent, van front end developers tot supportmedewerkers en infrastructuur specialisten.

Geïnteresseerd?

stuur je CV en motivatie naar:

hr@protagonist.nl

Het team dat Protagonist draaiende houdt.

Protagonist medewerker
Protagonist medewerker
Protagonist medewerker
Protagonist medewerker
Protagonist medewerker
Protagonist medewerker

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief