Domeinen

Domeinen

De eerste stap in het veroveren van het internet is het claimen van jouw domein: een uniek adres voor jouw website of dienst.

Indien het domein ook de naam van de diensten of producten die je levert bevat, kan dit een belangrijk voordeel opleveren met het oog op SEO: zoekresultaten waarbij de zoekterm in het domein voorkomt, scoren namelijk vaak beter.

Start je herkenbaarheid, bereikbaarheid en presentatie met jouw domein en wordt professional op het internet.

Is jouw domein nog beschikbaar?

Prijzen

Nieuwe gTLDs

Recentelijk zijn er naast de gebruikelijke landelijke extensies zoals .nl en .co.uk een hoop aantal nieuwe global-TLD’s vrijgekomen. Extensies zoals .online, .tech maar ook plaatsgebonden extensies zoals .amsterdam of .frl (Friesland) zijn nu vast te leggen. Ook dit jaar zullen er een tal van nieuwe domeinextensies vrij gegeven worden.

Met het vrijkomen van deze nieuwe extensies komen er een hoop mooie domeinen vrij die nog niet geclaimd zijn, een situatie die niet is voorgekomen sinds de begindagen van het internet. Alle beschikbare extensies zijn uiteraard ook bij Protagonist beschikbaar.

Arrow down

Populaire extensies

.amsterdam €3,25 Bestel
.frl €3,25 Bestel
.cafe €2,48 Bestel
.education €1,88 Bestel
.online €3,25 Bestel
SEO

Verhuizen

Jouw domein kan je snel en eenvoudig verhuizen naar Protagonist. Wij bieden je deze service gratis aan.

Bestel bij ons het domein via onze website en geef hierbij aan dat je deze wilt verhuizen. Voor de meeste extensies, waaronder .nl en .com-domeinen, is een verhuiscode noodzakelijk. Deze is op te vragen bij jouw huidige host.

Als je in bezit bent van de code zou je deze in het opmerkingenveld van het bestellingsformulier kunnen plaatsen, of naar ons kunnen versturen via sales@protagonist.nl. Wij zullen jouw verhuizing dan in gang zetten.

Indien je ervoor kiest om de documenten per post te versturen, dan graag naar het volgende adres:

Protagonist BV
Westblaak 142
3012KM Rotterdam

Jouw browser is verouderd

Houd voor een betere ervaring jouw browser up to date. Klik hier voor de laatste versies. Update mijn browser nu »

×