SSL Certificaten

“Dankzij de betrouwbare hosting van Protagonist blijft onze website hoe dan ook in de lucht en kunnen wij ons focussen op de productie.”

- Marco van Stel, TDH Projects

TDH Projects is gevestigd in Bergen op Zoom en staat in voor projecten, prefab, onderhoud, shutdowns en detachering. Het bedrijf heeft eigen prefabshops over in totaal 2100 m2 met laad- en losfaciliteiten direct aan het water.

Het bedrijf is al jaren klant van Protagonist, omdat het ondanks een minimale kantoorbezetting wel hosting oplossing wilde zonder de hoge kosten van een eigen ICT-afdeling. “Protagonist biedt diverse pakketten die afgestemd zijn op de behoefte van ons bedrijf”, klinkt het. “Tel daarbij de uitstekende service, klantvriendelijkheid en betrouwbaarheid.”

TDH Projects raadt ook andere bedrijven aan te kiezen voor Protagonist. “Zeker als ICT een belangrijk deel uitmaakt van het bedrijf, maar er onvoldoende budget voor is.” Het bedrijf dankt Protagonist voor de goede zorgen en heeft één laatste boodschap: “Ga vooral zo door!”

Al 25 jaar in de business

Protagonist biedt sinds 1999 verschillende diensten aan op het gebied van hosting, domeinen en websites. Wij hebben sinds dag één altijd de nadruk gelegd op bereikbaarheid en kwaliteit. Zo zijn wij met bijna 7.000 klanten en meer dan 20.000 geregistreerde domeinen op dit moment een van de grotere spelers in de markt. Bereikbaarheid, kwaliteit en deskundigheid zijn voor ons kernwaarden om onze klanten de optimale service te kunnen leveren.

Het jaar was 1999 en de slaapkamer van de studentenflat op de Goudsewagenstraat in Rotterdam werd omgetoverd tot kantoor en Protagonist.nl werd gelanceerd. Binnen 24 uur meldde de eerste klant zich aan: niemand minder dan Felix Meurders, de consumentenwaakhond van de VARA. Vanaf dat moment ontstond Protagonist en wisten we direct dat we de lat hoog moesten leggen om onze klanten tevreden te stellen.

Telefonisch contact

Maandag 09:00 tot 17:00
Dinsdag 09:00 tot 17:00
Woensdag 09:00 tot 17:00
Donderdag 09:00 tot 17:00
Vrijdag 09:00 tot 16:30
088 333 4444 Lokaal tarief