Een tevreden klant, is een klant die terugkomt. Wij zijn dan ook trots dat inmiddels 100 klanten hun enthousiaste mening over ons hebben achtergelaten op de beoordelingssite ISPGids.com

Protagonist webhosting zorgt er inmiddels meer dan tien jaar voor dat er vele tienduizenden websites op het internet te vinden zijn. Protagonist staat voor continuïteit en stabiliteit.

De verbetering van onze dienstverlening is een continu proces waarbij de ervaring van de klant altijd centraal staat. Door technische innovatie bieden wij voor minder geld steeds meer mogelijkheden. Waar in het jaar 2000 , 35 MegaByte de omvang van het meest verkochte pakket was is dat nu 10 Gigabyte. Niet alleen bieden wij de grootste pakketten in diskruimte en dataverkeer. Sinds kort zijn we de eerste aanbieder in Nederland die op 1 enkel pakket de webhosting van meerdere domeinen mogelijk heeft gemaakt.

Protagonist is een van de weinige providers in Nederland die standaard een SLA (Service Level Agreement) levert bij haar webhosting producten, zo weet u wat u koopt.

Maar laat u niet door ons overtuigen en lees de ervaringen van onze klanten op www.ispgids.com, een onafhankelijk platform voor het vergelijken van webhosting providers.