Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan u Vegatopia.

Vegatopia.com is één van de grootste websites (en de oudste) van Nederland op het gebied van vegetarisch eten.

Ze willen graag laten zien hoe lekker vegetarisch eten kan zijn, zonder daarbij geitenwollensokkerig te doen of met het vingertje te wijzen. Vlot, humoristisch en lekker voor iedereen, dat is Vegatopia.

Vrijwel dagelijks plaatsen ze recepten, kookboekrecensies of achtergrondverhalen. Hun restaurantgids is een wegwijzer voor vegetarische en vegetariërvriendelijke restaurants in Nederland en België. Daarnaast hebben ze een actief forum, waar over allerlei onderwerpen gepraat en gediscussieërd wordt.

Vanaf maandag 28 november komt hun drukbezochte feestdagenspecial weer online. Gedurende de hele maand december vind je hier dagelijks winterse en feestelijke recepten en ideeën. En als Sinterklaas het land heeft verlaten, komen onze populaire kerstmenu’s online

www.vegatopia.com