Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u autoleitner.

Auto Leitner is ontstaan door een uit de hand gelopen hobby wat eigenlijk al begon vanaf jongs af aan. De collectie bestaat veelal uit bijzondere topmodellen van Mercedes, BMW en Audi. Ook exoten zoals Ferrari, Bentley, Aston Martin, Rolls Royce, Maybach en Porsche zijn regelmatig in Alkmaar aan de Berenkoog te vinden.

Auto Leitner haalt zijn auto’s bij voorkeur uit Duitsland en Zwitserland, maar hij merkt dat de goede exemplaren echt zeldzaam beginnen te worden. Zijn eisen liggen hoog: een auto moet nieuw zijn, of zo goed als nieuw. Een begrip dat in de handel behoorlijk aan inflatie onderhevig is, maar bij Douwe zijn ware betekenis nog heeft. Auto Leitner streeft naar exemplaren die in originele staat verkeren en tot in detail met respect zijn behandeld. Veelal van de eerste eigenaar, met een lage kmstand en/of een bijzondere optielijst en kleurstelling. Een walhalla voor liefhebbers!


http://www.autoleitner.nl