Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u wijnhandel ‘t Poorthuys.

Wijnhandel `t Poorthuys is ontstaan na meer dan 30 jaar horecaervaring, wij verkopen dan ook uitsluitend eerste klas wijnen die perfect en betaalbaar zijn.

Door onze jaren lange ervaring in de horeca en te hebben gewerkt in gerenomeerde restaurants .o.a. Kasteel de Hooghe Vuursche, Restaurant de Leest, Restaurant `t Arsenaal (Paul Fagel) etc. en waaronder 2 bedrijven te hebben geëxploiteerd hebben wij een goede kijk op wat gasten lekker vinden, al valt over smaak niet te twisten.

Wijnhandel `t Poorthuys  verkoopt uitsluitend gerenommeerde wijnen via internet voor een betaalbare prijs. Dankzij een scherp inkoopbeleid en een uiterst efficiënte bedrijfsvoering is het mogelijk om absolute top wijnen aan te bieden voor een scherpe prijs.

Wijnhandel `t Poorthuys beschikt over een ruim assortiment van eerste klas wijnhuizen afkomstig uit alle toonaangevende wijngebieden over de hele wereld. Ze verkopen verschillende soorten wijn, prosecco, champagne, port, Grappa`s en dessertwijnen uit verschillende landen: Argentinie, Frankrijk, Chili, Zuid-Afrika, Spanje, Italie, Oostenrijk en Portugal.