Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u samos-magazine.nl!

Van de Griekse eilanden is Samos één van de favorieten onder Nederlandse vakantiegangers. Niet zo verwonderlijk want Samos heeft alles; sfeer, stranden, lekker eten, fijne mensen, beroemde wijn en een fantastisch-groene, wonderschone natuur. De behoefte aan Samos-gerelateerde informatie groeit met de dag, en het scala aan onderwerpen is al net zo dynamisch als het eiland zelf!

Samos Magazine voorziet in antwoorden!
Samos Magazine is een particulier initiatief, gestart in de zomer van 2009, dat ingaat op de vraag en behoefte van de Nederlandse Samosfan. Na een aantal jaren bloggen over “Het eiland van wijn en honing”, werd het tijd voor een professionelere aanpak. Er moesten statische pagina’s komen, een apart gedeelte voor de weblog, en bovenal een nieuw platform voor samos-fans-interactie; kortom een grondige renovatie, een alles-in-één oplossing!

Waarom Protagonist?
De belangrijkste reden dat wij Protagonist hebben gekozen om onze site te hosten is dat onze nieuwe website draait onder WordPress, een open-source CMS. En Protagonist speelt hierbij de toepasselijke hoofdrol; er staat een bekwaam supportteam klaar dat altijd zorgt voor een snelle, efficiënte oplossing, bovendien heeft men ruime ervaring op het gebied van dit systeem! De betrouwbare Protagonist servers zijn daarbij op de tweede, maar niet minder belangrijke plaats, ‘CO2-Neutraal’ wat past in onze milieu-visie. De keuze voor deze (mede!)Rotterdammers was snel gemaakt.

Voor wie?
Onze website is voor iedereen: voor Griekofielen en Samosliefhebbers, maar ook voor (onder)zoekenden, first-timers en ja, ook voor koks… kom eens langs op ons Culinaire Weblog!

http://samos-magazine.nl