Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight. Deze week stellen wij u graag voor aan ‘Special Powers’.

Tijdens haar onderzoek naar hoe ‘wat je in je hoofd denkt’ en ‘wat je in je lijf voelt’ elkaar beïnvloeden, ontdekte uitvinder en coach Dominique Kersten dingen die fijn zijn om al te weten als je aan het opgroeien bent.  Daarom  is ze lekker eigenwijze, positieve en coachende kinderboeken gaan schrijven met veel humor.  Dat resulteerde in de reeks ‘Special Powers’ – Self-coaching for Kids.

Met behulp van de verhalen kunnen kinderen op een leuke manier hun ‘Special Powers’ oefenen, een verzamelnaam voor levensvaardigheden als: stevig staan, zelfvertrouwen, omgaan met verschillende soorten gevoelens, kiezen, durven, etc. De verhalen verschijnen als boek, e-book of app en als digitale methode voor o.a. het onderwijs.

De eerste twee titels: “Weet je wel hoe geweldig je bent?” en “Monsters bestaan niet!” zijn al te koop via de boekhandel en de Special Powers webshop. De boekjes hebben als extraatje ‘Special Effects’ in de vorm van Augmented Reality: op de site tovert je webcam opeens een 3D verrassing op je boekje!!

Bestel één van deze leuke kinderboeken waarmee u kind kan beschikken over special powers! www.specialpowers.nl