Vanaf heden biedt Protagonist enkele nieuwe typen certificaten aan met extra functies die niet bij een standaard certificaat beschikbaar zijn.

GeoTrust True BusinessID with EV

Met Extended Validation word het certificaat niet alleen aan uw domeinnaam gekoppeld, maar ook aan het naam van uw bedrijf.
Deze is dan vervolgens zichtbaar in de browser naast het slot linksboven in de browser, wat zorgt voor een nog professionelere uitstraling dan een standaard certificaat.
Onze website protagonist.nl maakt ook gebruik van Extended Validation, zoals zichtbaar op https://protagonist.nl/.

GeoTrust True BusinessID Wildcard

Met een wildcard certificaat is niet uw www. en zonder www. record beveiligd, maar ook alle mogelijke subdomeinen.
Dit is een voordelige oplossing voor domeinen die op dezelfde server meerdere subdomeinen met een beveiligde omgeving moeten hosten, zoals bijvoorbeeld een intranet, klantenportal of forum.

GeoTrust True BusinessID Multi Domain 

Met dit certificaat is het mogelijk meerdere domeinen te koppelen. Tot 25 domeinen kunnen aan hetzelfde certificaat gelinkt worden.
Dit is bijvoorbeeld praktisch in combinatie met onze VPS pakketten, met deze 2 producten kunt u een groep domeinen met beveiligde omgevingen op een centrale locatie laten hosten en beheren.
Voor meer informatie of een offerte kunt u contact opnemen met onze support afdeling via support@protagonist.nl of 088-333 4444 (optie 2 in het keuzemenu)