Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u Cibana Regelt. 

Cibana Regelt kan allerlei soorten feesten en evenementen voor u en met u regelen voor zowel bedrijven als particulieren.

De regelopdrachten worden uitgevoerd door Bianca en een sinds een paar maanden run ik Cibana Regelt. Ik heb al meer dan 10 jaar ervaring met regelen van feesten & bijeenkomsten. Graag zorg ik er samen met u voor, dat u vanaf de voorbereidingen zorgeloos en ook genietend kunt uitkijken naar het moment dat u of uw bedrijf ‘in de schijnwerpers’ staat, helemaal op de manier hoe u dat wilt.

 www.cibanaregelt.nl