Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u Paluka.  

Paluka ontwikkelt originele programma’s die een proefrijke leeromgeving bieden aan (jonge) mensen en organisaties. Boordevol inspiratie en inzichten voor het ontsluiten van hun potentieel. Op een manier die de kern raakt, passies vrijmaakt en talenten ontwaakt. Vanuit haar overtuiging dat authenticiteit en leiderschap zich dan natuurlijk ontvouwen. Dat geeft vernieuwende energie en richting aan leven en werk.

Om kippenvel van te krijgen! Zo zijn de initiatiefnemers op de naam gekomen. Paluka is herleid uit het Sanskriet en betekent kippenvel. De combinatie van dat prikkelende gevoel en de wijsheid van het klassieke geschrift weerspiegelt precies waar Paluka voor staat.

Activiteiten
> Talentscan
> Coaching
> Training
> Events
> Advies

Benieuwd wat we voor jou kunnen betekenen? Kijk op onze site en neem gerust contact met ons op!

 www.paluka.nl