Protagonist wil graag haar klanten zo goed en snel als mogelijk is support kunnen aanbieden. Als gevolg hiervan is de Protagonist Support plugin voor WordPress ontwikkeld.

WordPress is een van de meest populaire Content Management Systemen om websites mee te ontwikkelen en onderhouden. Het stelt gebruikers op ieder niveau in staat om eenvoudig op het web aanwezig te zijn.

Met de Protagonist Support plugin kunt u snel en gemakkelijk, vanuit het WordPress Dashboard, contact opnemen met de support afdeling van Protagonist. De medewerkers van Protagonist krijgen uw bericht direct te zien en zullen het probleem zo snel mogelijk voor u oplossen.

U kunt de Protagonist Support plugin voor WordPress volautomatisch installeren door in het WordPress Dashboard naar ‘Plugins’ te gaan, en daar te zoeken naar de termen ‘Protagonist Support’. De plugin wordt dan automatisch voor u geïnstalleerd, waarna in het hoofdscherm van het Dashboard de plugin te vinden is.

Om de plugin handmatig te installeren, voor meer informatie over de werking ervan, het vragen om ondersteuning, het bekijken van screenshots, of het geven van feedback op de werking, kunt u ook terecht op de officiële WordPress Plugins website:
http://wordpress.org/extend/plugins/protagonist-support/