Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan u AV Fotoreportages. 

Axel Drenth (AV Fotoreportages) Overall Winnaar Bruidsfoto Award 2012

Op 4 juni 2012 zijn in Amersfoort tijdens een nationale en feestelijke prijsuitreiking de felbegeerde Bruidsfoto Awards voor de 8e maal op rij toegekend. Bruidsfotograaf Axel Drenth van AV Fotoreportages uit Uithoorn trekt met zijn genomineerde foto de meeste publieksstemmen en wint hiermee de titel Overall Winnaar. De bezieling voor zijn werk spreekt uit zijn winnende bruidsfoto: een kleurrijke zwart-wit foto van een bruidspaar op locatie. Uit de bijna 1.700 inzendingen van dit jaar koos de onafhankelijke vakjury van het evenement zestig foto’s die kans maakten om een prestigieuze Bruidsfoto Award te winnen.

Zichtbare trends in de bruidsfotografie

De Bruidsfoto Award geldt ook als de trendmeter in het land van bruidsfotografie. De voorkeur van bruidsparen gaat duidelijk uit naar foto’s die herkenbare emoties weergeven. Humor mag op de huwelijksdag, samen ontspannen vieren, verrassingen zijn vastgelegd in beeld, tranen van geluk en de hoge betrokkenheid van het bruidspaar en hun gasten zijn de verbindende factoren. Het huwelijk is, herkenbaar in beeld, een waardevolle stap in het leven van het bruidspaar. Daarnaast is ook een duidelijke voorkeur zichtbaar voor zwart-wit fotografie die in kleuren wordt opgebouwd.

De hoge kwaliteit die de bruidsfotografen bieden, maakt dat het spel met licht schitterend is. Dat bijzondere momenten perfect zijn vastgelegd en dat veel bruidsfoto’s bijna kunstwerken voor het leven zijn. Ze weerspiegelen de eigenheid van elk bruidspaar.

12 trotse winnaars van de Bruidsfoto Award 2012

In alle 6 categorieën zijn steeds 2 prijzen te winnen: een publieks- en een vakprijs. De onafhankelijke vakjury heeft uit 1.695 inzendingen 60 foto’s genomineerd. Aansluitend zijn maar liefst 5.214 stemformulieren door bruidsparen en vakfotografen ingevuld en daaruit zijn de 12 winnende bruidsfoto’s en de overall winnaar naar voren gekomen. Nederland kan trots zijn op zoveel prachtige bruidsfoto’s.

De Bruidsfoto Award is een initiatief van Bruid & Bruidegom Magazine. Voor het totaaloverzicht van alle winnaars en eervolle vermeldingen van de Bruidsfoto Award 2012, kijk op www.bruidsfotoaward.nl

http://avfotoreportages.nl/