Nu werknemers steeds vaker smartphones, tablets en laptops hebben wordt het voor bedrijven steeds aantrekkelijker om BYOD in te voeren. BYOD staat voor Bring Your Own Device (het gebruiken van eigen apparatuur op het werk) en is de laatste jaren bezig aan een opmars.

Natuurlijk is het dan erg belangrijk dat u of uw medewerkers altijd en overal e-mail, agenda en documenten kunnen beheren. Met Hosted exchange van Protagonist kan uw bedrijf morgen nog over gaan op BOYD!

Een groot voordeel van BOYD is dat u geen investeringen meer hoeft te doen in dure apparatuur. Daarnaast zult u merken dat medewerkers productiever werken, omdat ze zelf de gewenste technologie kiezen (bijvoorbeeld een Android telefoon in plaats van een iPhone).

Hosted Exchange

Protagonist bied al enige jaren Hosted Exchange aan. Hosted Exchange is een webservice die ervoor zorgt dat u en uw medewerkers efficiënter met hun e-mail, agenda’s, adressenlijsten en documenten kunnen werken, ongeacht waar zij zich bevinden. BYOD en Hosted Exchange zijn dus de perfecte combinatie.

Meer informatie over Hosted Exchange bij Protagonist kunt u vinden op https://www.protagonist.nl/clouddiensten/hosted-exchange.

Onze sales-afdeling beantwoord graag al uw vragen.
U kunt hen bereiken op 088-333 44 44
of u kunt een e-mail sturen naar sales@protagonist.nl.