Om te kunnen voldoen aan de vereisten van nieuwe versies van content management systemen zoals Joomla word momenteel een upgrade naar PHP 5.3.15 uitgevoerd op al onze shared hosting servers.
Ook om een zo goed mogelijke beveiliging te garanderen worden updates zoals deze regelmatig uitgevoerd.

Houdt u er rekening mee dat Joomla niet correct meer zou kunnen werken als deze een verouderde versie gebruikt. Zo kan een template van een oude versie van Joomla 1.5 problemen geven.
Een upgrade naar Joomla 1.5.26 moet deze problemen oplossen.

Voor de beste ondersteuning en beveiliging is een upgrade naar de huidige versie van Joomla , namelijk 2.5 echter aan te raden, zeker omdat verouderde Joomla versie vaak beveiligingslekken hebben en hierdoor relatief eenvoudig gehackt kunnen worden.

Mocht u na de upgrade problemen ondervinden kunt u altijd contact met onze technische support opnemen. Een upgrade naar 1.5.26 of 2.5 kan ook voor u voltooid worden tegen ons installatietarief van 65 euro per uur.
Omdat het van meerdere factoren (zoals bijvoorbeeld uw template) afhankelijk is hoeveel tijd onze programmeurs nodig hebben om dit te voltooien kunt u het beste met onze support contact opnemen zodat wij uw websites kunnen controleren en een offerte kunnen samenstellen.

Voor meer informatie over deze upgrade kunt u contact opnemen met onze support-afdeling via 088 333 4444 of support@protagonist.nl.