Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Groovesum. 

Groovesum is ontstaan vanuit passie voor muziek. Opgericht door Joost Bischoff en Friso Schnellen die beide een onderscheidende muzikale achtergrond en kennis hebben. Kennisdie we inzetten om de wensen van onze opdrachtgevers te vertalen in entertainment op maat.

Wij richten ons op kwaliteit: onze artiesten zijn muzikaal geschoold en we zoeken voortdurend nieuwe acts en DJ’s om exclusiviteit en innovatie te waarborgen.

Naast kwaliteit en vakkennis hechten wij veel waarde aan betrouwbaarheidsnelheid en flexibiliteit. Dit allemaal om de beste service te bieden.

Mede dankzij Protagonist heeft Groovesum, vanaf aanvang van de onderneming, een betrouwbare oplossing gevonden voor webhosting van het belangrijkste verkoopkanaal, te weten www.groovesum.nl. Neem gerust een kijkje en meld je aan op het Groovesum facebook account om op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen van dit bureau en aangesloten artiesten.