Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan H4 Training Advies Organisatie.

Andrew David is eigenaar van H4 organisatie training advies (www.hvier.nl). Hij helpt ondernemers en ondernemende studenten bij het verbeteren van hun communicatieve vaardigheden. Hierdoor kan de ondernemer bijvoorbeeld door actief te luisteren, de juiste vraag achter de vraag achterhalen. Om vervolgens een passend advies of offerte af te geven. Wat tot een hogere omzet kan leiden.

In de rol van coach begeleidt hij startende ondernemers die behoefte hebben aan persoonlijke aandacht om hun minder sterke communicatieve vaardigheden te verbeteren.
Bedrijven en organisaties zoals BioComp, de gemeente Arnhem, Rabobank, MKB ondernemersverenigingen, FNV Zelfstandigen en Kamer van Koophandel nemen workshops van hem af omdat zij het belangrijk vinden dat er in een workshop daadwerkelijk interactie is, gewerkt wordt met het thema en de deelnemers geïnspireerd naar huis gaan.
Andrew David geeft les, advies en ontwikkelt lesmodules, trainingen en workshops binnen het thema ondernemerschap voor de Hbo-instellingen Artez (MusicMedia en Popacademie), Hoge school van Arnhem en Nijmegen en Hoge school Utrecht.

Van klanten krijgt Andrew David terug dat zijn manier van coachen, doceren, trainen en adviseren  kernwoorden bevat als: bevlogen, meedenker, inspirerend, samen, verbinding leggen, gaan voor kwaliteit, humor en open.

Al sinds 2002 maakt Andrew David gebruik van de Protagonist diensten. Naast de zakelijke website www.hvier.nl heeft hij ook zijn persoonlijke website www.andrewdavid.nl en het non-profit platform voor coaches en trainers www.trainerszwembad.nl bij Protagonist onder gebracht.