Wie kent het niet, u typt een document in bijvoorbeeld Microsoft Word, u slaat het document op en u stuurt het naar uw collega’s. Zij bewerken het document, sturen het naar u terug, en u moet er weer één verhaal van maken. Dit kost veel tijd die u vaak niet heeft. Wij bieden u hier de oplossing voor met vele extra’s!

Microsoft Office
Met Office 365 kunt u gebruik blijven maken van het vertrouwde Microsoft Office pakket alleen dan in de Cloud. Deze Cloud versie van Microsoft Office biedt u diversen voordelen en is helemaal veilig. Zo kunt u waar u ook bent uw documenten bewerken en dit met meerdere gebruikers tegelijk. U hoeft het document dus niet meer door te sturen naar uw collega’s en nadat zij het aangepast hebben hier weer één document van te maken. U kunt hen simpel weg toegang geven tot het document, waarin zij van elkaar zien wat er aangepast is of word.

Hosted Exchange
Naast de functies van Microsoft Office biedt deze dienst u ook Hosted Exchange.
Bent u veel onderweg en wilt u altijd en overal uw e-mail en contacten kunnen onderhouden? En wilt u daarnaast ook graag uw contacten delen met meerdere apparaten of collega’s? Dan is Hosted Exchange de perfecte dienst voor u! 

Hosted Exchange biedt u de zelfde functies als uw eigen mailserver met één groot verschil, wij onderhouden het systeem. U hoeft zich niet langer druk te maken over veiligheid en back-up, wij verzorgen dit alles voor u.

Office 365 biedt u dus verschillende diensten in één.
En dit voor maar € 8,49 per maand!

Heeft u vragen over deze dienst neemt u dan gerust contact op met één van onze professionals via 088 333 4444 of sales@protagonist.nl.