De Online Backup dienst van Protagonist is vanaf heden ook beschikbaar op uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u voortaan uw bestanden uit de cloud ook inzien vanaf uw Apple iOS iPhone en iPad, Android, Blackberry of Windows Phone toestel. Tevens kunt u de bestanden van uw mobiele apparaat backuppen, zodat ook deze gegevens te allen tijde veilig zijn opgeslagen. In geval van verlies of diefstal van uw apparaat, bent u dan altijd zeker van een volledig herstelpunt van uw waardevolle data.

Het systeem maakt automatisch dagelijkse backups van uw data. De Sync-folder op uw computer synchroniseert automatisch alle data met uw cloud opslag, zodat u ook offline de laatste versie van uw bestanden bij de hand heeft. Dankzij de historische functie kunt u ook de geschiedenis van ieder individueel bestand terugzien, zodat u ook vorige versies kunt herstellen.

Voor slechts €4,95 per maand kunt u uw bestanden al veilig in de cloud opslaan. Onze professionals beantwoorden met plezier al uw vragen. Voor meer informatie kunt u terecht op onze website:
https://www.protagonist.nl/clouddiensten/online-back-up. U kunt onze medewerkers bereiken via het telefoonnummer 088 333 44 44 of het e-mailadres sales@protagonist.nl.