Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan kiteshots.nl.  

Zon, zee, strand én wind. Dat zijn de ingrediënten waar Sebastiaan Hogenboom blij van wordt. Zo’n tien jaar geleden is hij begonnen met het maken van foto’s van kitesurfen. Een sport die hij niet alleen zelf beoefend, maar die er ook erg spectaculair uitziet van  achter een lens. Zo ontstond al snel de site kiteshots.nl.

Vandaag de dag vind je op kiteshots.nl niet alleen foto’s van kitesurfen, maar zijn onderwerpen als natuur, steden en reizen in het algemeen ook aanwezig. Het maken van combinaties tussen de verschillende onderwerpen is de grootste uitdaging.

Een voorbeeld hiervan is de foto van een kitesurfer met op de achtergrond de Melkweg. De sport in combinatie met natuur.

Laat vooral even een berichtje achter om te laten weten wat je van de foto’s vindt!