Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Not Your Mother’s Pearls.  styling_4512-2_1000_2

Not Your Mother’s Pearls – oftewel N.Y.M.P – stoere sieraden voor vrouwen met pit, romantische vrouwen, aanstaande bruidjes of vrouwen met een actieve levensstijl. Sinds kort zelfs een mannencollectie! De collecties zijn gebaseerd op echte vriendinnen en een neef; én dus verkrijgbaar in allerlei smaken en stijlen! Alle armbanden en kettingen zijn gemaakt van echte zoetwaterparels, bijvoorbeeld: Chocolate Hills (zeer fraaie collier) en de Stud Poker (leren armband met 60 pareltjes). Deze eigentijdse parels zijn een sieraad voor elke vrouw!

Kijk snel eens op www.nymp.nl