Protagonist is trots op haar diversiteit in klanten en de websites die op de servers geplaatst worden. Elke week richt Protagonist haar schijnwerpers op een van haar 20.000 klanten, en geeft deze een plek in de spotlight.  Deze week stellen wij u graag voor aan Praktijk voor Osteopathie Nijkerk.  spotlight

Osteopathie is een manuele geneeswijze die zich richt op de bewegingen van en in het totale lichaam. Alles in het lichaam beweegt, van spieren tot bloedvaten, van ingewanden tot botten. Deze beweeglijkheid is nodig om goed en zonder klachten te kunnen functioneren. De diverse structuren in het lichaam zijn op veel verschillende manieren met elkaar verbonden. Hierdoor kan een bewegingsverlies op de ene locatie, uiteindelijk een klacht veroorzaken op een heel andere locatie.

Osteopathie is een geneeswijze die zich richt op het vinden en behandelen van bewegingsbeperkingen in het lichaam die klachten veroorzaken. De behandelwijze is geschikt voor jong en oud en maakt geen gebruik van apparatuur of medicatie.